.eu Web Awards 2022: Ήμασταν εκεί και είχαμε νικητή!

Οι νικητές των .eu Web Awards

23 Νοεμβρίου 2022, από

Για ακόμη μία χρονιά ολοκληρώθηκαν τα .eu Web Awards από τη EURid, για την ανάδειξη των καλύτερων και πιο καινοτόμων .eu websites. Το Papaki ήταν φυσικά υπερήφανος υποστηρικτής του θεσμού, και ένας από τους 3 πρώτους registrars με τα περισσότερα υποψήφια .eu websites. Η αγωνία μας ήταν μεγάλη και η χαρά μας επίσης, όταν ανάμεσα στους νικητές ακούσαμε το όνομα ενός .eu domain που καταχωρήθηκε στο Papaki.

Ο διαγωνισμός

Στον online διαγωνισμό της EURid, του επίσημου μητρώου των καταλήξεων .eu, .ею και .ευ,  είχαν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής όλα τα sites με αυτές τις καταλήξεις. Το κοινό ανέδειξε με την ψήφο του τους 3 finalists καθεμιάς από τις 6 κατηγορίες και φυσικά τους μεγάλους νικητές. 

Η τελετή απονομής

Η επίσημη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή στο Van Der Valk Hotel στο Mechelen του Βελγίου στις 17 Νοεμβρίου, και ήμασταν κι εμείς εκεί! 

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα cocktail party. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους συμμετέχοντες, τους κριτές, αλλά και τους διοργανωτές που ήταν εκεί να μας καλωσορίσουν. Η απονομή των βραβείων έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα με εντυπωσιακά σκηνικά, πολλή μουσική, που επέλεγε το κοινό μέσω εφαρμογής, φαγητό, ποτό και τον γνωστό παρουσιαστή Ray Cokes. Τα βραβεία ήταν γυάλινα .eu “αγαλματίδια” και απονεμήθηκαν επί σκηνής από στελέχη της EURid, μέλη της κριτικής επιτροπής και κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Πάμε όμως να δούμε τους μεγάλους νικητές που ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Οι νικητές

Τα καλύτερα .eu websites για το 2022  που αναδείχθηκαν ανά κατηγορία είναι:

ενώ απονεμήθηκε και Special Commendation στο noon.eu.

.eu Web Awards
H MVP Media, που διατηρεί το domain της στο Papaki, στους νικητές των .eu Web Awards 2022

Είναι μεγάλη μας χαρά που ανάμεσα στους μεγάλους νικητές είναι και η MVP Media, ένας από τους χιλιάδες πελάτες που εμπιστεύονται το Papaki για να κατοχυρώσουν το domain τους. 

Συγχαρητήρια σε όλους! 

Τα έπαθλα

Φυσικά οι νικητές δεν παρέλαβαν μόνο το βραβείο τους, αλλά και σημαντικά έπαθλα. Οι νικητές των 6 κατηγοριών, λοιπόν, κερδίζουν μια καμπάνια marketing αξίας €5.000 ευρώ από agency που θα ορίσει η EURid, ένα εκπαιδευτικό πακέτο σεμιναρίων για ακόμη πιο βελτιωμένη διαχείριση website, και το badge των .eu Web Awards που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο site και σε social media λογαριασμούς. 

Μπες να δεις τα πιο όμορφα και καινοτόμα sites για το 2022 και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις τον δικό σου ξεχωριστό ιστότοπο. Μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος νικητής!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!