To Papaki έδωσε δυναμικό παρών στο eCommerce & Digital Marketing Expo 2023

eCommerce & Digital Marketing Expo 2023

28 Σεπτεμβρίου 2023, από

Το Papaki στηρίζοντας την κοινότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρείν έδωσε φέτος το δυναμικό παρών ως χορηγός και εκθέτης στο eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2023 (ECDM Expo), που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. 

Το περίπτερο του Papaki 

Το Papaki στο ECDM Expo 2023 

Το εντυπωσιακό περίπτερο του Papaki με κεντρικό μότο “Ό,τι χρειάζεσαι για την ψηφιακή σου παρουσία” ήταν γεμάτο μοναδικά δώρα για τους επισκέπτες, ενώ πλήθος συμμετοχών συγκέντρωσε και ο διαγωνισμός για ένα Monitor 27’’. 

Δώρα Papaki στο ECDM Expo

Η ομάδα του Papaki συνομίλησε με τους παρευρισκομένους για ψηφιακές λύσεις και προϊόντα και προσέφερε το συλλεκτικό booklet του Papaki που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την έκθεση με χρήσιμα άρθρα, συμβουλές και προϊόντα για την ψηφιακή τους παρουσία. 

Μεταξύ των επισκεπτών του περιπτέρου και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον οποίο η ομάδα του Papaki είχε την τιμή να συνομιλήσει.  

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε το περίπτερο του Papaki

Πρόγραμμα και ομιλίες 

Το πρόγραμμα, εκτός από την έκθεση, περιελάμβανε παράλληλα συνέδρια και εκδηλώσεις με ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις. Το συνέδριο του e-Commerce “άνοιξε” η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), Κατερίνα Φραϊδάκη. Ενώ, το Digital Marketing Conference ξεκίνησε με την ομιλία του Dr. Μιχάλη Σαραντινού, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του iab Hellas.  

Εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών, όπως της Google, Amazon, Meta, Microsoft, Rakuten Viber, μίλησαν για το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου, την καινοτομία και τις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται. Στο Keynote dinner, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.  

Η 5η χρονιά του ΕCDM Expo ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και το Papaki μόνο υπερηφάνια μπορεί να νιώσει που ήταν εκεί, μαζί με άλλους 150 και πλέον εκθέτες, να στηρίξει έμπρακτα μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση που συμβάλλει στην ανάπτυξη των ψηφιακών επιχειρήσεων και την επιμόρφωση του προσωπικού τους. 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!