Ανακάλυψε 23 νέες καταλήξεις, ιδανικές για κάθε επιχειρηματικό κλάδο!

29 Ιουλίου 2014, από

industry

Σε όποιο κλάδο κι αν δραστηριοποιείσαι, με τις νέες καταλήξεις μπορείς να προωθήσεις αποτελεσματικά την επιχείρηση, το όραμα, την ιδέα σου! Θέλεις να επεκτείνεις την online παρουσία μιας αγροτικής επιχείρησης, να προβάλεις τον εξοπλισμό κομμωτηρίων ή να δημιουργήσεις ένα eshop με ρούχα, ρολόγια και accessories; Τώρα είναι η ευκαιρία! Μάθε ποιες είναι οι 23 νέες καταλήξεις, ιδανικές για κάθε κλάδο και επιχείρηση:

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.clothing  > Ιδανική κατάληξη domain για όσους ασχολούνται με τον κλάδο της ένδυσης, από σχεδιαστές μόδας μέχρι fashion bloggers!

.diamonds > Η συγκεκριμένη κατάληξη είναι ιδανική για πωλητές και μεταπωλητές, αλυσίδες καταστημάτων και όσους εμπορεύονται και εκτιμούν την αξία των διαμαντιών.

.equipment > Κάθε επιχείρηση, ομάδα ή άτομο, που εμπορεύεται ή καταχωρεί reviews για κάθε είδους εξοπλισμό, πλέον μπορεί να αποκτήσει τη δική του, αντιπροσωπευτική κατάληξη και να προωθήσει αποτελεσματικά την online παρουσία του με το .equipment.

.farm > Το .farm βοηθάει την αγροτική κοινότητα να αποκτήσει ένα online κομβικό σημείο, κοινό για αγρότες, προμηθευτές, επιστήμονες, αναλυτές και όσους ασχολούνται με την αγροτική βιομηχανία.

.glass > Γυαλιά οράσεως, τζάμι, γυαλί, κάτοπτρο και ποτήρι.. είναι μόνο μερικές από τις έννοιες του όρου “glass”. Το .glass μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σκοπό και είναι “ανοιχτό” προς όλους, άτομα, ομάδες ή επιχειρήσεις, χωρίς περιορισμούς.

.industries > Ο όρος “industries” είναι γενικός και περιλαμβάνει έναν αριθμό από διαφορετικές έννοιες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κατάληξη για να επικεντρωθείς σε μια συγκεκριμένη τεχνολογία, πχ. windtech.industries.

.ink > Τα tattoos είναι μια παγκόσμια μορφή έκφρασης, τόσο παλιά όσο και οι αρχαίοι πολιτισμοί και χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν μια ποκιλία εννοιών και νοημάτων. Το .ink παρέχει μια αναγνωρίσιμη επιλογή για tattoo studios, καλλιτέχνες και τεχνίτες καθώς και για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις προμήθειες των συγκεκριμένων χώρων.

.lighting  > Η κατάληξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τη βιομηχανία του φωτισμού αλλά είναι επίσης ιδανική και για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς.

.parts > Από τα μέρη ενός αυτοκινήτου έως τα μέρη του λόγου, η κατάληξη είναι διαθέσιμη προς όλους.

.shoes > Το .shoes κάνει την αναζήτηση και επιλογή παπουτσιών πιο εύκολη από ποτέ! Οι πελάτες σου θα μπορούν εύκολα να βρουν το shoes site σου ή να διαβάσουν σχόλια και reviews από το shoes blog σου!

.solar > Δεδομένου ότι η βιομηχανία ηλιακής ενέργειας εξελίσσεται σε μια παγκόσμια αγορά, προσανατολισμένη στην καινοτομία και την εφεύρεση, η κατάληξη .solar μπορεί να σε βοηθήσει να μοιραστείς ιδέες, να προωθήσεις προϊόντα και σχετικές πληροφορίες.

.supply & .supplies > Με τη συγκεκριμένη κατάληξη οι πελάτες σου μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τα προϊόντα, που είναι διαθέσιμα και να παραγγείλουν κάποιο online!

.tools > Ο όρος “tools” είναι μια πολυδιάστατη έννοια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές λειτουργίες. Προώθησε, σύγκρινε, καταχώρησε τα σχόλιά σου για κάθε είδους εργαλείο και απογείωσε την online παρουσία και απήχησή σου!

.watch > Είτε πρόκειται για ρολόγια χειρός ή τη παρακολούθηση μιας ταινίας (movie watch) με την κατάληξη .watch μπορείς να προωθήσεις αποτελεσματικά το site/eshop σου.

Καταλήξεις για προκατοχύρωση

Εάν στις διαθέσιμες καταλήξεις δεν ανακάλυψες κάποια που να περιγράφει ιδανικά τον επιχειρηματικό κλάδο ή δραστηριότητά σου, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds που θα είναι διαθέσιμα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά μπορείς από τώρα να προκατοχυρώσεις.

.eco (Ecology).earth.energy.furniture.green.hair.jewelry.toys

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!