9 νέες καταλήξεις για το Δεκέμβρη! Εσύ, ποια θα επιλέξεις;

02 Δεκεμβρίου 2014, από

blogimages_december

Έφτασε και ο Δεκέμβρης.. Τελευταίος μήνας του έτους και τα νέα από τον κόσμο των domain names είναι ευχάριστα και πολλά υποσχόμενα! 9 νέες καταλήξεις πρόκειται να διατεθούν μες στο Δεκέμβρη, ιδανικές για όλους όσους αναζητούν νέες online ευκαιρίες! Διάβασε παρακάτω ποια νέα tlds θα είναι διαθέσιμα αυτό το μήνα και ξεκίνα να κατεβάζεις ιδέες!

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/12/2014

.moscow > Νέα, γεωγραφική κατάληξη για όσους ζουν, εργάζονται ή δραστηριοποιούνται στη Μόσχα. Το .moscow είναι επίσης ιδανικό για άτομα, εταιρείες και οργανισμούς που επενδύουν στη Μόσχα, ασχολούνται με το τουρισμό και θέλουν να συνδέσουν online την πόλη με τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 3/12/2014

.eus > Η γλώσσα των Βάσκων, μια από τις αρχαιότερες του κόσμου, έχει τη δική της κατάληξη! Το .eus, συντόμευση του “euskara”, έρχεται να διαφυλάξει τη συγκεκριμένη περιφερειακή διάλεκτο και να την αναδείξει online.

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 10/12/2014

.business > Όπως το .biz έτσι και το .business έρχεται να δημιουργήσει ένα brandable domain name για κάθε online επιχείρηση. Κάθε χρήστης που θα βλέπει το .business στο URL σου απευθείας αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια σελίδα business περιεχομένου. Σκέψου επίσης, να κατοχυρώσεις τη συγκεκριμένη κατάληξη για να προωθήσεις το business blog σου ή το online portfolio σου!

Άλλες σχετικές νέες καταλήξεις: .ecom, .marketing, .consulting

 

.immo > Πρόκειται για τη σύντομη εκδοχή της λέξης “immobilien” και περιγράφει έναν όρο που χρησιμοποιείται ευρέως στον κτηματομεσιτικό κλάδο σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Το .immo είναι η κατάλληλη επιλογή για επαγγελματίες στο real estate, μεσίτες, δικηγόρους και όσους ασχολούνται με ακίνητα.

Άλλες σχετικές νέες καταλήξεις: .immobilien, .property, .casa

 

.network > Το network και networking είναι δύο λέξεις που προσδιορίζουν το internet. Κατοχύρωσε το .network για να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό online δίκτυο και να επεκτείνεις αποτελεσματικά την απήχηση της σελίδας σου.

 

.pizza > Ολοένα και περισσότεροι χρήστες παραγγέλνουν φαγητό online ή διαβάζουν reviews στο internet προτού επισκεφθούν ένα νέο εστιατόριο. Το .pizza είναι ιδανικό για pizza restaurants, blogs με συνταγές για pizza και forums που προσελκύουν το ενδιαφέρον των απανταχού pizza lovers!

Άλλες σχετικές νέες καταλήξεις: .food, .eat, .restaurant

 

.auction > Οι online δημοπρασίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια! Κατοχύρωσε το .auction για να δημιουργήσεις ένα νέο site online δημοπρασιών και ξεκίνα να συγκεντρώνεις bids online!

 

.software > Το .software είναι ιδανική επιλογή για εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, publishers, developers και οποιοδήποτε άτομο, επιχείρηση ή οργάνωση σχετίζεται με τη δημιουργία, ανάπτυξη, προώθηση και πώληση λογισμικού.

Άλλες σχετικές νέες καταλήξεις: .computer, .technology, .download

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 24/12/2014

.rehab > Το .rehab (συντόμευση του rehabilitation) μπορεί να αναφέρεται σε οποιαδήποτε μορφή αποκατάστασης είτε πρόκειται για κέντρα αποτοξίνωσης είτε για κέντρα φυσικής θεραπείας. Παρουσίασε ένα τρόπο ή προώθησε το κατάλληλο μέρος για να προσφέρεις βοήθεια στο κοινό σου με το .rehab.

Άλλες σχετικές νέες καταλήξεις: .health

 

Ανακάλυψε την κατάληξη που περιγράφει ιδανικά την επιχείρηση, το hobby και τα ενδιαφέροντα σου και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα νέο domain name!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!