Διάβασε 12 νέες domain καταλήξεις που έρχονται το Φλεβάρη!

03 Φεβρουαρίου 2015, από

blogimage_febnewtlds

Βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο μήνα του 2015 και το λανσάρισμα των νέων καταλήξεων συνεχίζει δυναμικά! Διάβασε παρακάτω τα 12 νέα tlds που θα διατεθούν το Φλεβάρη και διάλεξε εκείνο που σου ταιριάζει:

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 10/2/2015

.casa > “Casa” σημαίνει “σπίτι” στα ιταλικά, ισπανικά και ρουμάνικα, αλλά είναι ένας αναγνωρίσιμος όρος και από αγγλόφωνους. Κατοχύρωσε ένα .casa domain εάν ασχολείσαι με το real estate, την εσωτερική διακόσμηση, εάν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις, να ανακαινίσεις ή να βελτιώσεις κατοικίες και ό,τι άλλο αφορά το σπίτι.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .home, .house, .haus

 

.work > Εάν αναζητάς εργασία ή θέλεις να προσλάβεις νέο προσωπικό, εάν προσφέρεις υπηρεσίες Human Resources ή γράφεις στο blog σου tips για να βρει κάποιος τη δουλειά των ονείρων του, το .work είναι η κατάληξη που σου ταιριάζει.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .career, .marketing, .consulting

 

.lgbt > Η κατάληξη .lgbt ενθαρρύνει την επικοινωνία και αποτελεί online προορισμό για την παγκόσμια LGBT κοινότητα.
Άλλες σχετικές καταλήξεις: .gay, .network, .community

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 11/2/2015

.delivery > Τι πιο βολικό από το να παραγγέλνεις το φαγητό σου ή άλλα προϊόντα online, μέσα σε λίγα clicks; Το .delivery είναι ιδανική επιλογή για eShops και επιχειρήσεις εστίασης που δίνουν την ευκαιρία στο κοινό τους να παραγγείλει προϊόντα ή υπηρεσίες online, χωρίς τη χρήση τηλεφώνου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .menu, .eat, .food

 

.energy > Είτε ασχολείσαι με διάφορες πηγές ενέργειας, είτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις την προσωπική σου “ενέργεια” online, το .energy σου ταιριάζει! Η κατάληξη είναι διαθέσιμη για όλους. Χρησιμοποίησέ τη έξυπνα για να συνδεθείς με το κοινό σου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .solar, .eco, .green

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 17/2/2015

.yoga > Είτε είσαι νέος στον κόσμο της yoga είτε έχει γίνει ο τρόπος ζωής σου, με ένα .yoga domain μπορείς να συνδεθείς με την online παγκόσμια κοινότητα των yoga lovers! Δημιούργησε videos με οδηγίες και πρακτικές, προώθησε αγαπημένα yoga προϊόντα και μοιράσου το πάθος σου online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fitness, .fit

 

.sydney > Το Sydney της Αυστραλίας έχει πληθυσμό 4,5 εκατ. ανθρώπων. Τώρα με ένα .sydney domain έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς με το συγκεκριμένο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο, είτε ζεις εκεί, είτε σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις μια online επιχείρηση που θα στοχεύει σε αυτήν την πόλη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .madrid, .paris, .london

.cricket > Μπορεί στην χώρα μας να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα, ωστόσο πρόκειται για μια ισχυρή αγορά με περισσότερους από 9,5 εκατ. fans παγκοσμίως. Εάν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις ένα cricket club ή ένα online δίκτυο για τους cricket lovers, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .sports, .baseball

 

.party > Το .party είναι η ιδανική κατάληξη για διοργανωτές parties, για επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν events ή ασχολούνται με υπηρεσίες catering, για καταστήματα που πωλούν αξεσουάρ για parties ή για bloggers που ανακαλύπτουν και μοιράζονται online τα καλύτερα parties της πόλης!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .play, .fun, .game

 

.vote ή .voto (για τους ισπανόφωνους χρήστες) > Οι εκλογές μπορεί να πέρασαν μόλις, όμως πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για δημοσκοπήσεις ή online ψηφοφορίες. Ένα .vote είναι μια σίγουρη επιλογή για να προωθήσεις το στόχο σου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .voting, .review

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 24/2/2015

.science > Ιδανική κατάληξη για επιστήμονες, ερευνητές, επιχειρήσεις, επενδυτές και όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια online επιστημονική κοινότητα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .bio, .health, .physio


Εντόπισε την ιδανική κατάληξη που περιγράφει την επιχείρηση, το πάθος, την ιδέα σου και προσέγγισε αποτελεσματικά το online κοινό σου με ένα νέο domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!