July News: 15 νέες domain καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση!

07 Ιουλίου 2015, από

Blogimages_julytlds

Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο με ακόμη περισσότερες domain καταλήξεις, αντιπροσωπευτικές για να αναδείξουν κάθε ιδέα! Διάβασε παρακάτω ποια νέα TLDs θα διατεθούν για κατοχύρωση μες στο μήνα:

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/7/2015

.date > Ιδανική domain κατάληξη για meetup forums, event planners και οποιονδήποτε θέλει να γνωστοποιήσει online μια σημαντική ημερομηνία. Παράλληλα, επειδή η λέξη “date” έχει και την έννοια της γνωριμίας & του ραντεβού, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι ιδανική για να στεγάσει dating sites!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .dating, .events

.faith > Το web είναι ο ιδανικός χώρος για να συζητήσεις, να μοιραστείς και να εκφράσεις το όραμα, την ιδέα, την πίστη σου και η συγκεκριμένη domain κατάληξη σε βοηθάει να το πετύχεις!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .church, .kosher, .vision

.review > Οι καταναλωτές συχνά ανατρέχουν σε forums για να διαβάσουν reviews online για προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν ή ξενοδοχεία που θέλουν να επισκεφθούν ή για να εντοπίσουν τον καλύτερο γιατρό ή για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους! Το .review σε βοηθάει να δημιουργήσεις το δικό σου online χώρο, όπου οι χρήστες θα ανταλλάσσουν τις απόψεις και εμπειρίες τους online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .club, .space

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 8/7/2015

.gold > Ιδανική επιλογή για κοσμηματοπωλεία και όσους ασχολούνται με το εμπόριο και την εκτίμηση ενός από τα πιο πολύτιμα μέταλλα παγκοσμίως.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .rich, .diamonds, .jewelry

.golf > Μπορεί στην χώρα μας το golf να μην συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των δημοφιλών sports, ωστόσο περίπου 26 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως παίζουν golf, σύμφωνα με το National Golf Association. Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fan, .sport, .team

.plus > Εάν θέλεις να λανσάρεις μια νέα ή αναβαθμισμένη version των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρεις ή να προωθήσεις προσφορές online, ένα .plus domain είναι μια αντιπροσωπευτική επιλογή.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .new, .best

.tours > Bus tours, business tours, music tours, sport tours.. είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που μπορεί να σου αφυπνίσει το συγκεκριμένο new tld! Ανακάλυψε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα και κάνε την ιδέα σου πράξη!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .tour, .vacations

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 15/7/2015

.cafe > Ακόμη ένα industry specific New TLD δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο να ενωθούν κάτω από μια κοινή domain κατάληξη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .coffee, .food, .restaurant

.news > Το μέλλον της online δημοσιογραφίας βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατάληξη. Κατοχύρωσέ ένα .news domain για το ειδησεογραφικό site ή blog σου ή για να δημιουργήσεις brandable email διευθύνσεις.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .press

.site > Αν δεν είναι διαθέσιμο το domain που αναζητάς στις ήδη εδραιωμένες καταλήξεις .COM, .GR ή .NET μη προβληματίζεσαι γιατί με το .site οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .web, .website

.express > Στη σημερινή, ψηφιακή εποχή η έννοια της ταχύτητας μετράει όσο ποτέ άλλοτε. Express news, express delivery, express shipping και άλλες express δραστηριότητες κάτω από μια κοινή domain κατάληξη, διαθέσιμη για όλους.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .now, .buzz, .direct

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 17/7/2015

.love > Love is in the air ή Love is in the web, άραγε; Ότι κι αν πιστεύεις, με ένα .love domain μπορείς να μοιραστείς την αγάπη σου online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .family, .life

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 29/7/2015

.jewelry > Είτε είσαι έμπορος ή σχεδιαστής κοσμημάτων ή έχεις το προσωπικό σου blog και προωθείς τα diy κοσμήματά σου, με ένα .jewelry domain έχεις πλέον την ευκαιρία να το αναδείξεις αποτελεσματικά!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .style, .fashion, .art

.show > Music shows, theater shows, money shows και κάθε είδους events φιλοξενούνται κάτω από μια κοινή domain κατάληξη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .events, .movie, .theater

.team > Μια ομάδα είναι πολύ περισσότερα από ένα σύνολο ανθρώπων. Κατοχύρωσε ένα .team domain για να αναδείξεις κοινά οράματα, στόχους και αξίες και προσέλκυσε ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .group, .corp, .sports

Οι δυνατότητες που παρουσιάζονται με τις νέες domain καταλήξεις είναι απεριόριστες! Ανακάλυψε το new tld που ταιριάζει ιδανικά στην ιδέα, την επιχείρηση, το blog σου και κατοχύρωσέ το! Ρίξε και μια ματιά στις προσφορές μας, ίσως το “διαμαντάκι” που αναζητάς να βρίσκεται σε προνομιακή τιμή. ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!