Το Papaki έγινε COM

PapakiCom_Megalonoume

22 Μαΐου 2017, από

Το ξέρεις. Το αναγνωρίζεις. Το εμπιστεύεσαι. Και ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, αντί για “papaki.gr” βλέπεις στον browser σου ένα “papaki.com”. Πληκτρολογείς ξανά papaki.gr, μα εξακολουθεί να σε κάνει redirect. Μην αγχώνεσαι! Πίσω απ’ όλα κρύβεται ένας στόχος, κι ένα όραμα που επιδιώκουμε να εκπληρώσουμε.

Στο Papaki έχουμε μάθει να αλλάζουμε, να εξελισσόμαστε συνεχώς, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κορυφαία εμπειρία για τους πελάτες μας. Φαντάζομαι ότι θα έχεις διαβάσει σε παλιότερα άρθρα πως όραμα μας είναι: να προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλον τον κόσμο! Κι εδώ, στο τέλος της φράσης, κρύβεται το “μυστικό” της αλλαγής του domain μας.

13 ολόκληρα χρόνια μας εμπιστεύεσαι και μας υποστηρίζεις! Μεγαλώνουμε μαζί και απολαμβάνουμε να γινόμαστε καλύτεροι, για να σε εξυπηρετούμε καλύτερα. Γι’ αυτό οφείλουμε να προχωράμε μπροστά. Εδώ και καιρό πιστεύαμε πως έπρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στοχεύοντας στην επέκταση μας σε παγκόσμιο επίπεδο, εξάλλου έχουμε ήδη πελάτες σε 105 χώρες και θεωρούμε ότι αξίζει να προσπαθήσουμε στρατηγικά την προσέγγιση νέων αγορών.

Μικρές προσπάθειες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε τολμήσει κάτι τέτοιο: να αλλάξουμε domain. Μία αλλαγή TLD, ένα .COM αντί για ένα .GR -ένα μικρό βήμα για εμάς, ένα μεγάλο για το όραμά μας. Θα σκεφτείς αμέσως “Μα με το όνομα Papaki, θα κάνεις διεθνή καριέρα;”. Μας απασχόλησε πολύ το θέμα, κάναμε πολλές συζητήσεις έως ότου καταλήξουμε πως είναι καλύτερο να “χτυπήσεις” την πόρτα μιας άλλης αγοράς με ένα ήδη εδραιωμένο brand στη χώρα προέλευσης του. Εξάλλου, μπορεί το Papaki να μη σημαίνει κάτι στις υπόλοιπες γλώσσες -αν οι πληροφορίες σου λένε το αντίθετο, ήρθε η ώρα να μιλήσεις- αλλά σίγουρα κάνει τη διαφορά μεταξύ όλων των domain ή hosting oriented URLs. Για εμάς είναι ένα στοίχημα. Μια στρατηγική απόφαση που πήραμε και θα υπερασπιστούμε με πάθος!

Εκτός από το TLD, δεν έχει αλλάξει τίποτε άλλο στο Papaki. Η έδρα μας παραμένει εδώ, στην Ελλάδα, στο ηλιόλουστο Ηράκλειο. Η κουλτούρα και οι αξίες μας, σταθερές και αναλλοίωτες, συνεχίζουν να μας εκφράζουν. Το όραμα μας, να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα online, ολοένα και ενδυναμώνεται.

Θέλουμε να σε έχουμε στο πλάι μας σε όλη αυτή την προσπάθεια, να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί! Γι’ αυτό μη σταματάς στιγμή να μας εκφράζεις την άποψη σου για τις υπηρεσίες μας, μέσα από το blog, τα social media channel μας, αλλά και την επικοινωνία σου με το Support μας.

Το papaki.com είναι εδώ για να κάνει περισσότερους ανθρώπους Happy Online!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!