Καλωσορίζουμε την Magic Press στη ζωή μας!

08 Δεκεμβρίου 2017, από

Κάθε τι καινούργιο κρύβει κάτι μαγικό! Με χαρά θέλουμε να καλωσορίσουμε στη μεγάλη tech οικογένεια της Εnartia τη Μagic Press -μια εταιρία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 έχοντας ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαχείρισης του WordPress Hosting. Το δικό μας όραμά είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες online λύσεις στον κόσμο και μέσω αυτών, να ενδυναμώσουμε τους χρήστες του διαδικτύου ώστε να γίνουν Happy People Online. Καταλάβαμε ότι τα μονοπάτια που ακολουθούσαμε ήταν στην ίδια κατεύθυνση οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην προχωρήσουμε μαζί σαν ομάδα; Έχουμε κοινές αξίες και το ίδιο πάθος για: καλή εμπειρία χρήστη, άριστη εξυπηρέτηση και μοναδικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των χρηστών. Όλα αυτά μας έφεραν μαζί κι έκαναν την οικογένειά μας ακόμα μεγαλύτερη.

Τι σημαίνει αυτό για τη Magic Press;

Η Magic Press δεν θα είναι πλέον μια start – up εταιρία. Από τώρα και στο εξής, θα αποτελεί μέρος μιας αξιόπιστης ομάδας εταιριών. Αυτό δεν θα φέρει καμία αλλαγή στους υπάρχοντες πελάτες της Magic Press. Μπορούν να είναι ήσυχοι ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες όπως πάντα. Το μόνο πράγμα που θα αλλάξει μέσα από αυτή τη στρατηγική κίνηση είναι η ανάπτυξη της εταιρίας.

Πώς επηρεάζει αυτή η απόφαση την Enartia;

Προσφέρουμε ένα μεγάλο και πλήρες φάσμα online υπηρεσιών όπως είναι η κατοχύρωση domain name, η φιλοξενία websites, τα πιστοποιητικά SSL και εργαλεία WordPress για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή παρουσία. Για περισσότερα από 13 χρόνια είμαστε πιστοί στο στρατηγικό μας στόχο, να αναπτύξουμε δυναμικά τις υπηρεσίες μας, ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική για εσάς online παρουσία. Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας. Η παρουσία της Magic Press πλέον στο “πλευρό μας”, δεν θα ενισχύσει μόνο την ανάπτυξη της εταιρίας μας, αλλά θα είναι επίσης ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Θα επωφεληθούμε από αυτή τη νέα εταιρική σχέση ως σύνολο και θα εξελιχθούμε ως άτομα. Θα εμπνεύσουμε και θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, θα ανταλλάξουμε πρακτικές και τεχνογνωσία, για να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πετύχετε περισσότερα από την συνεργασία. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσουμε τις δεξιότητές μας και προκαλούμε τον τρόπο σκέψης μας. Μπορείτε να έχετε μια ιδέα, αλλά με τη σωστή ομάδα, η ιδέα αυτή μπορεί να εξελιχθεί ώστε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν ενταχθείς σε μια ομάδα μπορείς να κάνεις πράγματα που μόνος σου δεν θα μπορέσεις ποτέ. Γι ‘αυτό προχωράμε πλέον μαζί και είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε μακριά, σε ένα μέρος όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. :)

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!