Ε-volution award για τo Managed WooCommerce!

13 Δεκεμβρίου 2017, από

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή που βρεθήκαμε στη σκηνή των e-volution awards για να παραλάβουμε το bronze βραβείο στην κατηγορία E-Commerce Platforms, Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την υπηρεσία Managed WooCommerce του Papaki.

Τα e-volution awards, η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Για 7η συνεχή χρονιά έδωσαν το παρόν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το Marketing Week και την Boussias Communications. Σκοπός είναι να αναδειχτούν οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το επιχειρείν αλλά και να γνωριστούν καλύτερα άνθρωποι που εργάζονται στον ίδιο χώρο, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και αντιμετωπίζουν καθημερινά παρόμοιες προκλήσεις.

Με τη συνδιοργάνωση του Eltrun και έχοντας την αιγίδα του GR.E.CA, τα e-volution awards έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση της ελληνικής αγοράς ως βραβεία κύρους και η διάκριση σε αυτά αποτελεί παράσημο για κάθε συμμετέχοντα.

Όπως και κάθε χρόνο, στη διοργάνωση συμμετείχαν τα σημαντικότερα eShops και e-commerce agencies της χώρας για να αναδειχτεί το e-commerce agency of the year καθώς και το καλύτερο ελληνικό e-shop, το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα European E-Commerce Awards.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή των τιμητικών βραβείων. Για την προσφορά τους στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έλαβαν τιμητικό βραβείο οι Οδυσσέας Χαραλάμπους, Vice President CISCO Eastern Europe και Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Επίτροπος Ευρωπαϊκής Ένωσης & πρώην Υπουργός.

Οι μεγάλοι νικητές!

Το βραβείο e-commerce agency of the year απονεμήθηκε στη Sleed, ενώ Best Greek e-shop by GR.E.CA αναδείχθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα MediaMarkt.gr που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Papaki παραλαμβάνει το βραβείο!

Η ομάδα του Papaki όταν ήρθε η στιγμή για να παραλάβει το βραβείο ανέβηκε στη σκηνή. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος καθώς το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για εμάς! Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια Managed πλατφόρμα ώστε να μπορεί ο καθ’ ένας να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα και γρήγορα. H υπηρεσία Managed WooCommerce σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι ώστε να βγεις online και να ξεκινήσεις να πουλάς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου άμεσα! Φροντίσαμε ώστε τα σημαντικότερα plugins να είναι προεγκατεστημένα και ενεργοποιημένα όπως και το δωρεάν Storefront theme, με demo περιεχόμενο, για να σε καθοδηγήσει κατά τη δημιουργία του eShop σου. Παράλληλα η managed φιλοξενία που παρέχουμε είναι ειδικά σχεδιασμένη για WordPress και WooCommerce. Αυτό σου εξασφαλίζει μέγιστο uptime, ενισχυμένη ασφάλεια και εξειδικευμένη διαδικασία update των plugins και του core. Την ίδια ώρα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αρχείων σου, καθώς το eShop σου πατάει στις open source τεχνολογίες WordPress και WooCommerce, δίνοντας σου άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Δημιουργούμε τις υπηρεσίες μας βασισμένοι στο feedback που μας δίνεις ώστε να σου παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις προσωπικές σου ανάγκες γι’ αυτό, αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε σένα!

Η βραδιά όμως είχε διπλό εορταστικό χαρακτήρα!

Φέτος το ηλεκτρονικό εμπόριο κλείνει 25 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε δειλά ως έννοια στην Ελλάδα. Από τότε έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου καθώς η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς. Η επιβράβευση των καλών πρακτικών αλλά και της καινοτομίας προσφέρει έμπνευση και κίνητρο για πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές προσπάθειες στο πεδίο του e-commerce.

Η ώρα κύλησε γρήγορα με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ως παρουσιαστή.

Τέλος συγχαρητήρια στους νικητές έδωσε ο Γενικός Διευθυντής, GR.E.CA, Πάρης Κορωναίος αναφέροντας ότι: “Ακόμη μια χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο, όπως ανακοίνωσε χτες το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Eltrun. O τζίρος στο B2C κομμάτι είναι στα 4,5 με 5 δισ. από τα 4 που ήταν πέρυσι. Ο GR.E.CA, συνέβαλε έμπρακτα με πολλαπλούς τρόπους σε αυτή την ανοδική πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ του για τη συνεργασία και την υποστήριξη για να γίνουν όλα αυτά. Συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρείες που έλαβαν μέρος σήμερα και φυσικά στους νικητές.

Photo credits: Boussias Conferences

Η τελετή απονομής των βραβείων έκλεισε με όμορφα χαμόγελα και μια υπόσχεση! Να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί του χρόνου!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!