Γίνε Affiliate του Papaki και κέρδισε!

Blogimages_Papaki_AffiliateGR

14 Ιουνίου 2018, από

Update: Η υπηρεσία Affiliate δεν είναι πλέον ενεργή στο Papaki.


Ξέρουμε ότι μας γνωρίζεις χρόνια, ότι μας εμπιστεύεσαι, και έτσι μας προτείνεις σε όποιον γνωστό σου αναζητά εταιρεία για τη φιλοξενία του website του! Θέλοντας λοιπόν να σε ευχαριστήσουμε, λανσάρουμε ένα πρόγραμμα που σε επιβραβεύει για όλα αυτά. Ακούει στο όνομα “Affiliate” και σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα απλώς προτείνοντας το Papaki! Είτε ξεκίνησες τώρα μόλις τη συνεργασία σου μαζί μας, είτε χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας από καιρό, μέσα από πολύ απλά βήματα μπορείς να γίνεις ο Affiliate μας. Με συγκεκριμένα εργαλεία θα έχεις τη δυνατότητα να μας προτείνεις όχι μόνο στον κύκλο γνωριμιών σου αλλά και σε ένα μεγαλύτερο κοινό, φυσικά παίρνοντας προμήθεια μέσα από αυτήv τη διαδικασία. Είμαστε σίγουροι ότι θες περισσότερες λεπτομέρειες, γι’ αυτό και παρακάτω μπορείς να δεις πιο αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του νέου προγράμματος και να μάθεις όλες τις βασικές πληροφορίες πριν ξεκινήσεις.

Το πρόγραμμα μέσα σε 4 βήματα

AffiliateΣυμπληρώνεις την αίτησή σου online για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου στο affiliate πρόγραμμα του Papaki.

Affiliate_Papaki_ergaleia
Μέσα από το Papaki control panel σου, αποκτάς πρόσβαση στα affiliate εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Afilliate_Papaki_Proothisi Αξιοποιείς τα διαθέσιμα affiliate εργαλεία για την προώθηση των υπηρεσιών του Papaki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Affiliate_Papaki_poliseis Ανάλογα με τις πωλήσεις που επιτυγχάνεις, διαμορφώνεται και το ποσό της προμήθειας που δικαιούσαι.

Τι χρειάζεται για να κάνεις αίτηση

Για να κάνεις αίτηση εγγραφής στο affiliate πρόγραμμα του Papaki, χρειάζεται να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μας, να διαβάσεις τους σχετικούς Όρους Χρήσης και να αφιερώσεις μερικά λεπτά από τον χρόνο σου. Είναι τόσο απλό!

Ποια είναι τα διαθέσιμα affiliate εργαλεία

Μόλις ξεκινήσει η συνεργασία σου με το Papaki ως Affiliate, θα αποκτήσεις αυτομάτως πρόσβαση στα affiliate εργαλεία μέσω του Control Panel. Αυτά θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των υπηρεσιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μοναδικό affiliate URL που θα σου έχει ανατεθεί, ή/και τα affiliate banners που έχουμε δημιουργήσει για αυτό το σκοπό. Για παράδειγμα, μπορείς να προωθήσεις το affiliate URL σου τοποθετώντας το στην email υπογραφή σου ή να τοποθετήσεις απλώς τα banners στο website/blog σου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σετ από banners στις τέσσερις διαστάσεις που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο σημείο που θα το ενσωματώσεις.

Ποιες υπηρεσίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Τα πακέτα φιλοξενίας Small, Medium και Business του Papaki είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας για websites, και βρίσκονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις προτίμησης των πελατών μας. Γι’ αυτό τα επιλέξαμε να “εγκαινιάσουν” το πρόγραμμα affiliate μας, με την προϋπόθεση να έχουν αγοραστεί για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο του ενός έτους. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν περισσότερες υπηρεσίες του Papaki στο πρόγραμμα, έτσι ώστε και οι τελικοί χρήστες να έχουν περισσότερες δυνατότητες επιλογής ανάμεσα σε λύσεις που ταιριάζουν πιο πολύ στις ανάγκες τους. Μπορείς εδώ να μάθεις περισσότερα για τα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε όπως και να δεις αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Πώς υπολογίζονται και ποιες είναι οι προμήθειες για τους Affiliates

Οι προμήθειες στο πρόγραμμα affiliate, τις οποίες μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ, είναι σταθερά ποσά που παρέχονται στους συνεργάτες μας σε κάθε έγκυρη πώληση που πραγματοποιούν μέσω των affiliate εργαλείων τους. Τα ποσά αυτά αυξάνονται ανάλογα με τον αριθμό των πωλήσεων που επιτυγχάνει ο κάθε Affiliate μέσα στο χρονικό διάστημα ενός ημερολογιακού μήνα. Η εν λόγω κλιμακωτή αύξηση είναι σημαντική αν ο Affiliate έχει την ιδιότητα του Domain Reseller και συγκεντρώνει τη διαχείριση 100+ domains στον λογαριασμό του στο Papaki. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Domain Resellers μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν για τη διαχείριση του Domain Portfolio των πελατών τους και αυτός είναι ένας τρόπος να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα Domain Reseller στο Papaki, μπορείς να βρεις εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Affiliate_Earnings_GenericΕπιπλέον σημαντικά σημεία του προγράμματος

Έχοντας διαβάσει τα παραπάνω, πιστεύουμε ότι ετοιμάζεσαι να κατευθυνθείς στη σελίδα της “αίτησης”. Πριν από αυτό, απλά θα θέλαμε να σου αναφέρουμε και τα ακόλουθα, για να είμαστε σίγουροι ότι σου έχει λυθεί κάθε απορία.

  • Τα affiliate εργαλεία λειτουργούν με τη χρήση cookies. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο τελικός χρήστης θα πρέπει να έχει επιτρέψει την αποθήκευση του σχετικού affiliate cookie στον browser του, έτσι ώστε να μπορεί να καταχωρηθεί η πώληση στον Affiliate.
  • Ακόμα και αν ο τελικός χρήστης δεν αγοράσει άμεσα υπηρεσία από το Papaki, δίνουμε περιθώριο 30 ημερών για να πραγματοποιηθεί κάποια πώληση. Αν ο τελικός χρήστης χρησιμοποιήσει εκ νέου τα affiliate εργαλεία μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, αυτό επεκτείνεται για 30 επιπλέον ημέρες.
  • Για να καταγραφεί η εκάστοτε πώληση μέσω των affiliate εργαλείων, ο τελικός χρήστης θα πρέπει να είναι νέος πελάτης στο Papaki και θα πρέπει να έχει αγοράσει υπηρεσία που συμμετέχει στο πρόγραμμα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται.
  • Για να υπάρχει η δυνατότητα απόδοσης προμήθειας, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο έγκυρες πωλήσεις μέσω του Affiliate. Μπορείς εδώ να δεις πότε θεωρείται έγκυρη μία πώληση.
  • Ο τελικός χρήστης θα πρέπει να διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος τις υπηρεσίες που αγόρασε από το Papaki. Για παράδειγμα, ο Affiliate δεν θα πρέπει να έχει αναλάβει κάποια ενέργεια που να σχετίζεται με τις υπηρεσίες για λογαριασμό του τελικού χρήστη όπως την αγορά της υπηρεσίας ή την κατασκευή website.
  • Θα πρέπει να υιοθετήσεις σωστές πρακτικές προώθησης των affiliate εργαλείων που έχεις στη διάθεσή σου και κατ’ επέκταση των υπηρεσιών μας, καθώς αν απλώς στοχεύσεις σε γρήγορες πωλήσεις για υπηρεσίες που δεν θα χρησιμοποιηθούν, δεν θα επιτύχεις τις αναμενόμενες έγκυρες πωλήσεις για να λάβεις την αντίστοιχη προμήθεια.
  • Μπορείς να δεις εδώ πώς γίνονται οι πληρωμές και εδώ κάθε πότε πραγματοποιούνται από το λογιστήριό μας, έτσι ώστε να γνωρίζεις ακριβώς ποιο θα είναι το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να περιμένεις για να λάβεις την προμήθειά σου.

Webinar_affiliate_banner

Περισσότερες πληροφορίες για το affiliate πρόγραμμα μας μπορείς να βρεις στις faqs, όπως επίσης και στους αναλυτικούς όρους χρήσης του προγράμματος. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, θα πραγματοποιήσουμε ένα webinar με θέμα “Papaki affiliate program: Τι είναι και πώς θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου” στις 27 Ιουνίου. Δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ! Η Στέλλα Πάνου είναι έτοιμη να λύσει κάθε απορία σου. Ανυπομονούμε να γίνεις Affiliate μας!

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!