To Papaki συμμετείχε για 5η χρονιά στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

03 Νοεμβρίου 2021, από

Για 5η συνεχή χρονιά το Papaki συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Στο πλαίσιό της, από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου, εκτός από προσφορές για τους πελάτες μας, ετοιμάσαμε και ξεχωριστές δράσεις. Το πρόγραμμα είχε παιχνίδια και εκπλήξεις για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, αλλά και για όλη την ομάδα μας.

Το μήνυμα της φετινής εβδομάδας του ΕΙΕΠ ήταν «Στην Εξυπηρέτηση συνεχίζουμε ΜΑΖΙ». Θέλαμε φέτος, μετά από τη δύσκολη περσινή χρονιά, να αναδείξουμε την αξία του “μαζί” και πόσο σημαντικός είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά. Τι κι αν εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε, κατά κύριο λόγο, εξ αποστάσεως; Αυτό δε μας σταμάτησε από το να απολαύσουμε μαζί μοναδικές στιγμές. 

Παιχνίδια και έπαθλα

Πιστεύουμε ότι όταν σε εξυπηρετούμε με χαμόγελο, χαμογελάς κι εσύ. Έτσι, στο “μενού” της εβδομάδας, είχαμε δώρα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Για να ξεκινήσει με χαμόγελα η εβδομάδα, ετοιμάσαμε μια έκπληξη. Ο πρώτος πελάτης που κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο τη Δευτέρα κέρδισε για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν ανανέωση των υπηρεσιών του. Για την ομάδα του Support, η εβδομάδα ξεκίνησε με το παιχνίδι “Σωστό – Λάθος”. Σε αυτό, οι συμμετέχοντες έπρεπε να απαντήσουν σε αστείες ερωτήσεις γνώσεων μόνο με “σωστό” ή “λάθος”. Ακόμη, εξασκήσαμε την ταχύτητα και την παρατηρητικότητά μας με το “Pictureka” και αναπαραστήσαμε μάχες στη “Ναυμαχία”. Στο τέλος της εβδομάδας, ανακοινώσαμε τους νικητές, που κέρδισαν από μία δωροεπιταγή για να αγοράσουν το επιτραπέζιο της επιλογής τους. 

Συζητήσεις και δραστηριότητες

Όλοι μαζί μαθαίνουμε, συνεργαζόμαστε, εξελισσόμαστε κι αυτή είναι η μαγική δύναμή μας. Η εορταστική αυτή εβδομάδα είχε και ενδιαφέρουσες ομιλίες, που παρακολούθησαν όλα τα μέλη της ομάδας του Papaki.

Online παρουσίαση ”Inclusion and Diversity” της Clarisse Ndjel-Porchet

Η Clarisse Ndjel-Porchet, Chief Human Resources Officer της Team.Blue, παραχώρησε online ομιλία με θέμα ”Inclusion and Diversity”. Το θέμα αφορούσε τις προκαταλήψεις στο χώρο εργασίας και μέσα από ένα διαδραστικό κουίζ, παρουσιάστηκαν τα διάφορα είδη. Μάλιστα, τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των εργαζομένων για την εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών. Ο ηγετικός όμιλος Team.Blue, του οποίου μέλος είναι και η Enartia, δραστηριοποιείται σε πάνω από 13 χώρες και όπως ανέφερε η Clarisse Ndjel-Porchet, η κουλτούρα του βασίζεται στη διαφορετικότητα, που είναι η δύναμη της ομάδας και ανεξάντλητη πηγή ιδεών και ευκαιριών για όλους.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα online ομιλία στο πλαίσιο της εβδομάδας, ήταν αυτή του εκπαιδευτή – συμβούλου σε θέματα HR, Μάνου Παυλάκη, με τίτλο “I listen, I think, I ask”. Στο πλαίσιό της, κάλεσε όλους να συμμετέχουν σε ένα task με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην ομάδα. Σε ένα υποθετικό σενάριο, ήμασταν επιζήσαντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος και χωρισμένοι σε ομάδες έπρεπε να βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε με λιγοστά εφόδια. Παρά τις “δύσκολες συνθήκες”, τα καταφέραμε!

Εκπλήξεις

Τα δώρα δεν έλειπαν από την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021

Τέλος, οι εκπλήξεις δεν έλειψαν! Κάθε μέλος της ομάδας του Support, έλαβε δώρα, ως ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την πολύτιμη προσφορά του. Ένα θερμός, κάλτσες happy socks και antistress δωράκια, αλλά και ένα κέρασμα σε παραγγελίες φαγητού ολοκλήρωσαν ευχάριστα την εβδομάδα.

Για ακόμα μία χρονιά γιορτάσαμε την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, γνωριστήκαμε καλύτερα, παίξαμε, μάθαμε, γελάσαμε, καλωσορίσαμε νέα μέλη και γεμίσαμε ενέργεια. Για εμάς στο Papaki είναι σημαντικό να συνεχίζουμε “μαζί”, να εξελισσόμαστε και να επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας που είναι εδώ καθημερινά για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Αν είσαι κι εσύ άνθρωπος της τεχνολογίας, και σου αρέσει να προσφέρεις λύσεις σε τεχνικά θέματα, τότε μπορείς να γίνεις ένας από εμάς! Μπες στην career page μας, στείλε το βιογραφικό σου και γίνε μέλος της ομάδας του Papaki.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!