Τι ετοιμάσαμε για το yearly event του Papaki;

yearly event

29 Ιουνίου 2022, από

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Papaki βρισκόταν περισσότερο ψηφιακά, παρά από κοντά. Μπορεί να ήταν κάτι γνώριμο, αλλά σίγουρα μας έλειψε να συζητάμε πρόσωπο με πρόσωπο. Γι’ αυτό και ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος, όταν ενημερωθήκαμε ότι όλοι μας θα συναντηθούμε στην Κρήτη, για το πρώτο ζωντανό yearly event μας, μετά από 2 χρόνια. Εδώ, λοιπόν, θα σου αποκαλύψουμε όλα όσα ετοιμάσαμε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με στόχο όχι μόνο να μας γνωρίσεις καλύτερα, αλλά και να εμπνευστείς για δικά σου εταιρικά events.  

Backstage – η προετοιμασία

Ίσως το πιο απολαυστικό κομμάτι – μετά το ίδιο το event – είναι η προετοιμασία που είναι γεμάτη ανυπομονησία και δημιουργικότητα. Το τμήμα HR μαζί με τους designers της εταιρείας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουμε υπέροχα. 

Το πρώτο email που έλαβε όλη η ομάδα του Papaki ήταν η ανακοίνωση: θα βρισκόμασταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης, το Σάββατο 18 Ιουνίου, σε ένα event με σύνθημα “One United team.blue”. Το ακόμη πιο σημαντικό; Αυτή θα ήταν η πρώτη live συνάντησή μας με τους συνεργάτες μας από την team.blue μετά την ένταξη του Papaki στον ευρωπαϊκό όμιλο.

Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις. Εκτός από τα αμιγώς διαδικαστικά (εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ.) έπρεπε να οργανωθούν παρουσιάσεις, τσάντες με αναμνηστικά δώρα, κληρώσεις, εκπλήξεις, παιχνίδια και γρίφοι. Φυσικά, υπήρχε πρόβλεψη και για τη διενέργεια self tests πριν το event για την ασφάλεια όλων. 

Το πρώτο One United team.blue event 

yearly event

Το πρώτο One United team.blue event είναι πραγματικότητα! Όλα ξεκίνησαν με πρωινό, καφέ και τις απαραίτητες συστάσεις ανάμεσα στους συναδέλφους που δεν είχαν γνωριστεί λόγω κορονοϊού. Μπήκαμε με μεγάλη περιέργεια για το τι μας περίμενε στην αίθουσα. Εκεί, βρήκαμε στις θέσεις μας μια όμορφη team.blue τσάντα γεμάτη με δώρα, την αναμνηστική κούπα με τις αξίες του ομίλου, branded σημειωματάριο, στυλό, μπλουζάκι, και anti-stress ball. 

Συνεχίσαμε με τις παρουσιάσεις των συνεργατών μας από το εξωτερικό, αλλά και του manager κάθε τμήματος που καθεμιά ολοκληρωνόταν με ένα quote που απηχεί τις αξίες μας. Είδαμε σε βάθος το έργο της κάθε ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε, όσα πέτυχε και τους στόχους της για το μέλλον. Νέα σχέδια και ανανεωμένα προϊόντα αναμένεται να ανακοινωθούν και σίγουρα θέτουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σύντομα θα σου αποκαλύψουμε περισσότερα!

Στο lunch break που ακολούθησε είπαμε τα νέα μας σε χαλαρό κλίμα. Έπειτα, επιστρέψαμε στο πρόγραμμα της ημέρας για παιχνίδια και “αγώνες ταχύτητας” με πάζλ και γρίφους. Το event ολοκληρώθηκε με δώρα επιβράβευσης συναδέλφων και κληρώσεις που μοίρασαν υπέροχα δώρα, όπως καφετιέρες, smart watches, ηχεία bluetooth, ακουστικά, και powerbanks.

Το πάρτι που θα θυμόμαστε για καιρό

Για το κλείσιμο αυτής της ξεχωριστής μέρας, το HR τμήμα είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο κοκτείλ πάρτι με dj, φωτογραφίσεις, selfies και… κέφι! Το ρόλο του dj πήραν αρκετοί συνάδελφοι κατά διαστήματα, η διάθεση ανέβηκε κατακόρυφα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και διασκεδάσαμε. Γεμίσαμε ενέργεια και αισιοδοξία, ενώ το χαμόγελο έχει μείνει ακόμη στα πρόσωπά μας. 

Στο Papaki φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και η ομάδα μας είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Αν θέλεις να γίνεις ένας από εμάς, δες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!