.eu Web Awards 2022: Ψήφισε τα καλύτερα .eu websites

.eu Web Awards

20 Ιουλίου 2022, από

Τα .eu Web Awards διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά και το Papaki δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπερήφανος υποστηρικτής! Είμαστε στους πρώτους 3 καταχωρητές (registrars) που μέχρι τώρα έχουν δηλώσει περισσότερα από 75 υποψήφια .eu websites για βράβευση και σε προσκαλούμε να στηρίξεις τις ελληνικές υποψηφιότητες, εύκολα και γρήγορα!

Τι είναι τα .eu Web Awards

Τα .eu Web Awards είναι online διαγωνισμός που διοργανώνει η EURid, το επίσημο μητρώο των καταλήξεων .eu, .ею και .ευ. Στόχος των βραβείων είναι να ενισχύσουν την προβολή καινοτόμων και εντυπωσιακών websites με αυτές τις καταλήξεις. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι διαθέτουν .eu, .ею και .ευ site. 

Αν δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή, υπάρχει ακόμη χρόνος! Μπες στο .eu Web Awards, συμπλήρωσε τα στοιχεία του site σου, διάλεξε κατηγορία, και μπορεί να είσαι ο επόμενος νικητής. 

Η ανάδειξη των νικητών

Το κοινό είναι ο πρωταγωνιστής της διαδικασίας και αυτό που θα αναδείξει τους μεγάλους νικητές. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να στηρίξεις τα αγαπημένα σου .eu websites! 

Στις 6 κατηγορίες που διαγωνίζονται οι υποψήφιοι θα βρεις όμορφα και δημιουργικά .eu websites. Ανάμεσα τους, δεκάδες που έχουν εμπιστευτεί το Papaki για την κατοχύρωση του domain τους. Παρακάτω είναι η λίστα των υποψήφιων sites που έχουν το domain τους στο Papaki. Δες, εμπνεύσου, στήριξε.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Αυγούστου. Οι 18 finalists, δηλαδή οι 3 με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατηγορία, θα ανακοινωθούν την 1η Σεπτεμβρίου και θα λάβουν πρόσκληση για την τελετή βράβευσης. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου, σε μια λαμπερή τελετή στο Mechelen του Βελγίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!