Το Papaki γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2022

εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών

13 Οκτωβρίου 2022, από

Το Papaki συμμετείχε για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών! Όπως κάθε χρόνο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου (3-8/10), ετοιμάσαμε μια εορταστική ατμόσφαιρα για τους ανθρώπους μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και για όλους εσάς που εμπιστεύεστε ή θέλετε να αναπτύξετε την ψηφιακή παρουσία σας στο Papaki. Το μήνυμα φέτος ήταν “Μαζί πιο δυνατοί”, και δεν θα μπορούσε να μας εμπνεύσει περισσότερο. 

Μαζί… μοιράζουμε δώρα και εκπλήξεις

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την ανακοίνωση των προσφορών για τους πελάτες μας σε domain, web hosting πακέτα και το κορυφαίο digital marketing εργαλείο, την Pixida. Ένα δώρο – έκπληξη περίμενε τον πρώτο πελάτη που κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Κέρδισε ένα ετήσιο “Large” web hosting από τα νέα, ανανεωμένα μας πακέτα που είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσει!

Με δώρα ξεκίνησε η εβδομάδα και για την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Όλοι έλαβαν ένα δέμα που περιείχε ένα jenga, ένα βιβλίο, anti-stress παιχνίδια και gadgets, ένα αρωματικό χώρου, και μια κάρτα για να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”.

Δώρα – έκπληξη για την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Μαζί… διασκεδάζουμε

Πιστοί στην “αποστολή” μας να μοιράσουμε χαμόγελα, η εβδομάδα κύλισε με παιχνίδια αποκλειστικά για την ομάδα του Customer Experience. Έτσι, ξεκίνησαν με τη γνωστή σε όλους “κρεμάλα”. Οι πιο απίστευτες λέξεις έπεσαν στο τραπέζι, ενώ η μάχη για τα σωστά γράμματα φούντωσε για τη διεκδίκηση της νίκης. Φυσικά, το Jenga, που ήταν στο δέμα που έλαβε κάθε μέλος της ομάδας, ήταν κι αυτό στο πρόγραμμα και κατέληξε σε έναν αγώνα ισορροπίας και στρατηγικής. Η επόμενη ημέρα, αποκάλυψε μυστικά, αστεία στιγμιότυπα και χάρισε άφθονο γέλιο! Αφού όλοι κατέγραψαν αστείες ιστορίες, έπαιξαν “Μάντεψε ποιος”. Οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να βρουν τον “πρωταγωνιστή” κάθε ιστορίας και πραγματικά το απολαύσαμε.

παιχνίδια για την εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών
Ομαδικά παιχνίδια και “αγώνες” ισορροπίας με Jenga

Μαζί… γινόμαστε καλύτεροι

Στόχος μας είναι πάντα να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι, η ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών δεν έμεινε μόνο στη διασκέδαση. Παρακολούθησε ένα webinar με θέμα “Customer service & Customer Experience” που δεν έλειψε κανείς! Επίσης, έλαβε ένα βιβλίο: το “Η επιτυχία είναι στο χέρι σου” του συγγραφέα Σάιμον Τ. Μπέιλι, που περιείχε μαζί και το “Η Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Είναι το Κλειδί”. Σκοπός αυτών των δώρων ήταν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίηθηση και τις μαγικές ικανότητες της ομάδας μας!

webinar για την εξυπηρέτηση πελατών
Webinar με θέμα “Customer service & Customer Experience”

Τέλος, η εβδομάδα έκλεισε με ένα εορταστικό γεύμα που απόλαυσε όλη η ομάδα, αλλά και με την ανακοίνωση των νικητών στα παιχνίδια, που κέρδισαν από μία δωροεπιταγή για online αγορές. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν νικητές, τα “συγχαρητήρια” αξίζουν σε όλους όσοι καθημερινά βρίσκονται στην άλλη άκρη της γραμμής για να προσφέρουν την καλύτερη λύση σε κάθε έναν από εσάς που εμπιστεύεστε τόσα χρόνια το Papaki. 

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε “μαζί πιο δυνατοί”!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!