Οι δράσεις του Papaki για τη μεγάλη γιορτή της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών  

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023

17 Οκτωβρίου 2023, από

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου για εμάς είναι συνώνυμη με τη γιορτή της Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, 2-8 Οκτωβρίου, στο Papaki την υποδεχτήκαμε με πολλή χαρά, παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις για την ομάδα του Support, αλλά και τους πελάτες μας. Είναι η καλύτερη αφορμή για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους μας που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” της εξυπηρέτησης και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά.  

Το φετινό μήνυμα της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών ήταν «Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!». Φυσικά, δώσαμε δυναμικό παρών και μοιραζόμαστε μαζί σου το εορταστικό πρόγραμμα της εβδομάδας. 

Δευτέρα: Και η γιορτή ξεκινά! 

Το “σύνθημα” της έναρξης της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών δόθηκε τη Δευτέρα με την ανακοίνωση του προγράμματος των εορταστικών δράσεων για την ομάδα του Support. Μάλιστα, είχαμε ετοιμάσει για τους πελάτες μας ειδικές εκπτώσεις στο site μας σε domains, Web hosting και website builder, αλλά και μία έκπληξη. Ένα ξεχωριστό δώρο περίμενε τον πρώτο πελάτη που κάλεσε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, μια δωρεάν κατοχύρωση ενός .gr domain name για 2 χρόνια και 1 Large Web hosting πακέτο για 1 έτος.  

Τρίτη και Τετάρτη: Τουρνουά παιχνιδιών 

παιχνίδια εβδομάδας εξυπηρέτησης πελατών

“Με το στόμα ανοιχτό” 

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά για την ομάδα του Support, όπου οι παίκτες, χωρισμένοι σε ζευγάρια, και “Με το στόμα ανοιχτό” προσπαθούσαν να περιγράψουν τις εκφράσεις που έβλεπαν στις κάρτες τους. Αν ο συμπαίκτης τους καταλάβαινε ποια έκφραση περιέγραφαν, κέρδιζαν πόντους. 

“Βρες τη δημοφιλέστερη απάντηση” 

Φαντασία και χιούμορ έπρεπε να “επιστρατεύσουν” οι παίκτες για να βρουν τη δημοφιλέστερη απάντηση σε αναπάντεχες ερωτήσεις. Χωρισμένοι σε 2 αντίπαλες ομάδες, έπρεπε να μαντέψουν τη σωστή απάντηση, ενώ τα μέλη της νικήτριας ομάδας ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για την τελική νίκη!  

Πέμπτη: Quiz και Case studies 

Quiz  

Από την αρχή της εβδομάδας ξεκίνησε μια εσωτερική ψηφοφορία σε όλα τα μέλη του Papaki για τον/την πιο αγαπημένο/-η customer experience agent και όλοι συμμετείχαμε για να πούμε ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” σε έναν συνάδελφο. H Head of Customer Experience μοιράστηκε μαζί τους τα όμορφα λόγια των συναδέλφων και το ηθικό της ομάδας απογειώθηκε! 

case studies εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Case studies πελατών 

Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και για αυτό η ομάδα του Support δίνει τον καλύτερό της εαυτό καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, οι managers έδωσαν συμβουλές και tips στην ομάδα, ενώ μοιράστηκαν και case studies από περιπτώσεις δυσαρεστημένων πελατών που κατέληξαν να είναι οι μεγαλύτεροι promoters μας. Παράλληλα, όλοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες. 

Κλείσιμο εβδομάδας: Δώρα και Νικητές 

δώρα εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών

Γιορτή χωρίς δώρα δεν υπάρχει! Έτσι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κάθε μέλος της ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών έλαβε από ένα δέμα με όμορφα δώρα. Κάθε δέμα περιείχε VR γυαλιά, αδιάβροχο bluetooth ηχείο, θερμαινόμενη βάση κούπας, mini led ring light για κινητό, υποστηρικτικό μαξιλαράκι καρπού για mousepad, κάλυμμα κάμερας, ένα antistress ball και ένα αναμνηστικό ονομαστικό καδράκι για κάθε έναν με ένα “ευχαριστώ”. Και τα δώρα δεν τελείωσαν εδώ! Το μεσημέρι είχε δωρεάν γεύμα για όλη την ομάδα. 

Η εβδομάδα έκλεισε με την ανακοίνωση των νικητών στα παιχνίδια του τουρνουά και οι νικητές έλαβαν από μία giftcard για αγορές της επιλογής τους, ενώ ο νικητής της εσωτερικής ψηφοφορίας θα παραλάβει και το ειδικό βραβείο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών 2023 από το ΕΙΕΠ.  

Και του χρόνου!🎉 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!