Το Papaki βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος υποστηρικτής των .eu Web Awards 2023

.eu Web Awards 2023

29 Νοεμβρίου 2023, από

Κάθε Νοέμβριο, η ομάδα του Papaki “πετάειγια το Βέλγιο όπου πραγματοποιείται η μεγάλη γιορτή του μητρώου ονομάτων EURid, .eu Web Awards. Έτσι και φέτος, στις 16/11,  βρεθήκαμε στις Βρυξέλλες και το Maison du Bois, για να χειροκροτήσουμε από κοντά τα καλύτερα sites με κατάληξη .eu! 

Οι υποψηφιότητες και οι βραβεύσεις 

Η ημέρα ξεκίνησε ένα γεύμα για τους καταχωρητές και συνεχίστηκε με ενδιαφέροντα Masterclasses για ενδιαφέροντά θέματα. Σημαντικοί ομιλητές, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις γνώσεις τους για τα Fake News και την παραπληροφόρηση, το Artificial Intelligence και  τη σημασία της υπεράσπισης της δημοκρατίας στην Ευρώπη.  

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα είχε ένα απαραίτητο διάλειμμα, με κοκτέιλ και μουσική, και μετά η τελετή βράβευσης ξεκίνησε. Φέτος, δύο πελάτες μας είχαν καταφέρει να αναρριχηθούν στην τελική λίστα και να διεκδικήσουν ένα βραβείο:  

  • στην κατηγορία Better world (Websites που αντιπροσωπεύουν πράσινες πρωτοβουλίες και φιλικές προς το περιβάλλον οργανώσεις) το sinnogenes.eu και 
  • στην κατηγορία Laurels (ΜΚΟ και οργανισμοί με αποστολή την προώθηση της επιμόρφωσης ή πανευρωπαϊκών projects) ήταν το africoneu.eu. 

Νικητής στην κατηγορία του αναδείχθηκε το africoneu.eu και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι! 

.eu Web Awards Winners
Το africoneu.eu νικητής του .eu Web Award 2023 στην κατηγορία “The Laurels”

Οι τελικοί νικητές σε κάθε κατηγορία ήταν: 

Κατηγορία The Leaders: web2emotions.eu
Κατηγορία The Rising Stars: ecoinomy.eu
Κατηγορία The Better World: pocityf.eu
Κατηγορία The House of .eu: frankfurt-galaxy.eu
Κατηγορία The Laurels: africoneu.eu
Κατηγορία The Youth Award: aboutbulgaria.eu

Και ένα βραβείο για εμάς! 

Τα φετινά .eu Web Awards όμως μάς επεφύλασσαν και μια άλλη έκπληξη. Για πρώτη φορά, απονεμήθηκε βραβείο σε καταχωρητές, και η Enartia, ο όμιλος που ανήκει το Papaki, ήταν ο νικητής! Ανάμεσα σε 20 μητρώα χώρου, ξεχωρίσαμε για την υποστηριξή μας στον θεσμό και για τις πολυάριθμες συμμετοχές πελατών μας στις υποψηφιότητες.  

Τέτοιες διακρίσεις μας γεμίζουν δύναμη για να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας.  

Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ετοίμασε/βελτιστοποίησε σήμερα ένα .eu website και πάμε μαζί, του χρόνου, να διεκδικήσουμε μια ευρωπαϊκή διάκριση. Η διαδικασία ξεκινάει τον Απρίλιο, με την κατάθεση της υποψηφιότητας στο Μητρώο, και συνεχίζεται με την δημοσίευση της υποψηφιότητας στο website των .eu Web Awards και την ψηφοφορία του κοινού. Μετά τη λήξη της δημόσιας ψηφοφορίας, ανακοινώνονται τα websites που ξεχώρισαν και τον Νοέμβριο -συνήθως- πραγματοποιείται η τελετή απονομής. 

Σε όλο αυτό το διάστημα το Papaki είναι δίπλα σου για όλα τα απαραίτητα. Όπως είναι δίπλα σου και κάθε στιγμή, σε ό,τι χρειαστείς σχετικά με την ψηφιακή σου παρουσία! 

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!