Papaki.gr: Hello world!

Starting to Blog - Papaki.gr

10 Νοεμβρίου 2010, από

Μετά από αρκετή προετοιμασία, έχω τη χαρά να σας καλωσορίσω στο επίσημο blog του Papaki.gr!

Starting to Blog - Papaki.grΞεκινάμε όλο ενθουσιασμό και όρεξη, με σκοπό να αποτελέσει αυτό το blog πηγή ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του Papaki.gr αλλά κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, για εσάς και την επιχείρησή σας.Θέλουμε αυτό το blog να έχει ρόλο εκπαιδευτικό, ώστε να μπορέσουν να εξοικειωθούν οι noobies και μη χρήστες με τις υπηρεσίες του Papaki.gr, αλλά και να παρέχουμε πληροφορίες και γνώσεις τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν για να διευκολύνουν και να υλοποιήσουν με ευκολία τα σχέδια τους.

Επιπλέον, εκτός από τη σελίδα προσφορών του Papaki, όλες οι προσφορές αλλά και δώρα, νέες υπηρεσίες, ενημερώσεις, εκπαιδευτικά άρθρα και συμβουλές, θα αναρτούνται στο Blog μας.

Στόχος μας όμως δεν είναι η μονόπλευρη ενημέρωση, αλλά η αλληλεπίδραση και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων. Για το λόγο αυτό, περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας πάνω στα Posts που θα αναρτούμε, ή πάνω σε θέματα που θα θέλατε να δείτε σε αυτό το blog.

Το Papaki θα βρείτε επίσης στο Twitter @papaki, στο Facebook, στο Youtube & στο Flickr !
Feel free to get social!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!