Ξεκλειδώστε Badges στο Papaki

04 Μαρτίου 2011, από

Papaki Badges

Είσαι Newbie, Junior ή μήπως Superstar στο Papaki και δεν το ξέρεις;

 

Τον τελευταίο καιρό όλοι με κάνουν “ousted” από Mayor, απ’ όλα τα αγαπημένα μου μέρη, κυρίως από εκεί που πίνω τον αγαπημένο μου double cappuccino, μέτριο με μαύρη ζάχαρη μέσα, σε σταθερή κούπα… μάλλον δεν θα έπρεπε να βγάζω τις παραξενιές μου προς τα έξω.


Στο θέμα μας λοιπόν, έχω αποκτήσει 6 badges στο foursquare και έχω περάσει από Newbie σε Adventurer και από εκεί σε Explorer ενώ έχω τσεπώσει και το “I’m on a boat” κ.ο.κ.  Εκεί κάπου χαμένη στη λίστα των badges και στα check-ins, όσο πιο πολύ τα έψαχνα τόσο πιο πολύ νόημα μου έβγαζαν τα badges στο Papaki. Δηλαδή τι παραπάνω έχει το Foursquare ( geolocation θα μου πεις και πολλά άλλα )!

Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζω με χαρά τα Papaki Badges! Ένα διασκεδαστικό τρόπο για να βλέπετε σε τι κατηγορία χρήστη ανήκετε, με τον οποίο αποκτάτε μοναδικά προνόμια όπως extra free hosting, έκπτωση στις κατοχυρώσεις Domain Names κτλ.

Δύο είναι τα κριτήρια. Να έχετε συμπληρώσει το προφίλ σας έχοντας επιβεβαιώσει το email σας μέσα απ’ το CP και να έχετε τουλάχιστον μια υπηρεσία στο Papaki. Από εκεί και πέρα περνάτε από badge σε badge ανάλογα τον αριθμό domains που έχετε στο Papaki, ενώ ανάλογα μεγαλώνουν και τα προνόμια.

Έτσι λοιπόν ένας νέος χρήστης, που μόλις έχει κατοχυρώσει το πρώτο του domain στο Papaki, λαμβάνει το Newbie badge! Τα badges εμφανίζονται πάνω δεξιά, μέσα στο νέο control panel, στην BETA version του οποίου πλέον έχουν πρόσβαση όλοι οι χρήστες!

Junior Badge στο CP

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα badges, τους περιορισμούς και τα μοναδικά προνόμια στη σελίδα: http://papaki.gr/papaki-badges.htm

Επειδή ο καθένας σας στον τομέα του είναι αστέρι! Ελπίζω να γεμίσει το Papaki online Superstars!

Έχετε προτάσεις σχετικά με τα Papaki Badges, τα κριτήρια και τα προνόμια; Αφήστε μας σχόλιο!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!