‘Ψηφιακές Γειτονιές’ – Θα είναι και το Papaki εκεί!

16 Απριλίου 2013, από

Ψηφιακές ΓειτονιέςΟι “Ψηφιακές Γειτονιές” ζουν αυτές τις μέρες στον πυρετό της προετοιμασίας του συνεδρίου.

Τι είναι, όμως, οι “Ψηφιακές Γειτονιές”;

Πρόκειται για το 1ο Event Μαμάδων & Μπαμπάδων Bloggers που διοργανώνεται από την ομάδα του portal “Μικροί Μεγάλοι”, στην Αθήνα στις 20 Απριλίου στον πολυχώρο The Hub Events. Ένα event που θα δώσει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του blogging μέσα από τους ειδικούς και να αναζητήσουν απαντήσεις σε κάθε τους απορία! Θα είναι ένα διαδραστικό συνέδριο που συνδυάζει τη γνώση με την προσωπική εμπειρία, τις ομιλίες με τα workshops και το networking με τη διασκέδαση.

Αν είστε μαμά ή μπαμπάς που έχετε, ή σκέφτεστε να δημιουργήσετε, το δικό σας blog, μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για το συγκεκριμένο συνέδριο. Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε, είναι ότι και το Papaki.gr θα βρίσκεται εκεί και συγκεκριμένα η Αλεξάνδρα Καραπιδάκη θα κάνει μία παρουσίαση στις “Ομιλίες για καλύτερο Blogging”.

Το συνέδριο, όμως, δεν απευθύνεται μόνο σε μαμάδες και μπαμπάδες bloggers. Απευθύνεται και σε όλους όσους η λέξη blog ασκεί μια μαγεία στο άκουσμά της. Θα είναι μια ολοήμερη εκδήλωση με σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις, ενδιαφέροντα workshops και συναντήσεις speed dating, όπως επίσης θα υπάρξει και αρκετός χρόνος για να γνωριστούμε καλύτερα.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά, κι αν σας ενδιαφέρει από εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή!

Αν βρεθείτε εκεί, θα χαρούμε να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά =)

Keep blogging!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!