Smart Managed WordPress Hosting.. εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

26 Νοεμβρίου 2013, από

wordpress blogΣύμφωνα με έρευνες δημοτικότητας των CMS, το WordPress αναδεικνύεται ως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, καθώς ολοένα και περισσότεροι χρήστες το επιλέγουν για να προωθήσουν online την επιχείρησή τους, την ιδέα τους, το personal brand τους.

Όσοι ασχολούνται με το internet, είτε ως επαγγελματίες, είτε ως απλοί χρήστες ενός site ή blog, ορίζουν διαφορετικούς στόχους. Ωστόσο, οι απαιτήσεις σε ασφάλεια και προστασία, υψηλή ταχύτητα, αξιοπιστία και ευελιξία, υποστήριξη και τεχνογνωσία είναι κοινές για τον διαχειριστή ενός corporate website, τον blogger, τον ιδιοκτήτη e-shop.

Η ομάδα μας στο Papaki.gr κατέγραψε, συγκέντρωσε και μελέτησε τα προβλήματα και τις ανυσηχίες των WordPress χρηστών και εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να σχεδιάσει την νέα υπηρεσία Smart Managed WordPress Hosting. Εδώ θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα της νέας υπηρεσίας και πώς θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το νέο WordPress site ή blog σου!

– Γρήγορο Loading Time

Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται με ποιό τρόπο θα εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης, πώς θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη, με ποιό τρόπο θα μειώσουν το ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate) της σελίδας. Το loading time μιας σελίδας είναι σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση όλων των παραπάνω. Κάθε μηχανή αναζήτησης στοχεύει σε ένα εξαιρετικό user experience κι ένα γρήγορο website αυξάνει την ικανοποίηση των χρηστών και οδηγεί σε high engagement, retention και conversions.

Για να πετύχουμε υψηλές ταχύτητες φόρτωσης των sites που φιλοξενούνται στην υπηρεσία Smart WordPress, έχουν γίνει δεκάδες ρυθμίσεις optimization της WordPress εγκατάστασης, σε servers τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, τα images που ανεβάζει ο χρήστης γίνονται αυτόματα optimize για να φορτώνουν γρήγορα και η φιλοξενία γίνεται σε datacenter στην Ελλάδα, για υψηλές ταχύτητες δικτύου.

– Ασφάλεια και αυτόματα updates

Καθημερινά το Support Τμήμα του Papaki.gr διαχειρίζεται προβληματισμούς πελατών που αφορούν την προστασία και ασφάλεια του περιεχομένου των websites/blogs τους. Για να παραμείνει ένα WordPress site/blog ασφαλές και προστατευμένο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενημερώνεται τακτικά το CMS καθώς και τα themes και plugins που χρησιμοποιούνται. Ο λόγος που ένας χρήστης δεν κατεβάζει την τελευταία έκδοση του CMS, των themes και plugins που χρησιμοποιεί είναι είτε επειδή δεν γνωρίζει ή φοβάται να πειράξει κάτι που λειτουργεί σωστά είτε επειδή έχει καιρό να κάνει login στο περιβάλλον διαχείρισης του site, με αποτέλεσμα να μην έχει δει ότι έχουν βγει νεότερες εκδόσεις.

Στην νέα Υπηρεσία Smart Managed WordPress δημιουργήσαμε ένα μηχανισμό αυτόματων updates, ο οποίος ελέγχει αν έχει βγεί νέα έκδοση λογισμικού WordPress και νέα έκδοση plugins και προχωράει αυτόματα σε ενημερώσεις. Στην συνέχεια ο χρήστης λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης κάθε φορά που ολοκληρώνονται τα αυτόματα updates.

– Επιλεγμένα themes

Επειδή η πρώτη εντύπωση μετράει και η εμπειρία του χρήστη από ένα site σχετίζεται και με τον σχεδιασμό του, είναι σημαντικό να ενισχύσεις την προσωπικότητα του website/blog σου με κάποιο από τα themes που έχουμε επιλέξει προσεκτικά και σου παρέχουμε μαζί με την υπηρεσία Smart WordPress. Αν δεν βρεις εκείνο που θα καλύψει τις προτιμήσεις σου, έχεις την απόλυτη ελευθερία να εγκαταστήσεις οποιοδήποτε άλλο WordPress theme επιθυμείς, ακόμη κι αν πρόκειται για δικό σου developed theme.

Μείνε συντονισμένος στο Papaki Blog για να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα & δωρεάν WordPress themes που προτείνουμε καθώς και tips για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο! ;)

– Test Περιβάλλον

Σε συζητήσεις που παρακολουθώ online, σχετικές με το WordPress, πολύ συχνά διαβάζω ερωτήσεις χρηστών που αφορούν plugins που εγκαταστάθηκαν αλλά εμφάνισαν λευκή σελίδα (WordPress white screen of death). Είναι σημαντικό να παρακολουθείς ποια λειτουργούν, ποια όχι και ποια είναι συμβατά με την WordPress version που χρησιμοποιείς. Με την υπηρεσία WPInstantMirror που παρέχεται με το Power πακέτο, μπορείς να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο του WordPress site σου σε μια άλλη διεύθυνση. Έτσι, μέσα από το test περιβάλλον, μπορείς για παράδειγμα να δοκιμάσεις ποια plugins λειτουργούν και πώς φαίνονται.

– Βελτιστοποίηση SEO

Όλα τα πακέτα Smart WordPress έρχονται έτοιμα με όλες τις παραμέτρους SEO βελτιστοποιήσεων για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, η υπηρεσία παρέχεται σε servers στην Ελλάδα, με ελληνική IP, κάτι το οποίο επηρεάζει θετικά την κατάταξη της σελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης για τους χρήστες που αναζητούν υπηρεσίες σχετικές με την Ελλάδα.

– Καθημερινό backup

Όλοι θέλουμε με κάποιο τρόπο να διασφαλίσουμε ότι η ψηφιακή μας περιουσία δεν πρόκειται να χαθεί, ότι θα βρίσκεται αποθηκευμένη σε σημείο ασφαλές κι όποτε θελήσουμε να ανατρέξουμε σε αυτά τα αρχεία, θα είναι διαθέσιμα για χρήση και επεξεργασία. Η υπηρεσία Managed WordPress Hosting παρέχεται με μηχανισμό αυτόματων καθημερινών backup, στον οποίο έχεις πρόσβαση και μπορείς να κατεβάσεις, όποτε το επιθυμείς, αντίγραφο backup στο PC σου.

– Υποστήριξη από WordPress experts

Μια CMS πλατφόρμα καθιστά την διαδικασία δημοσίευσης περιεχομένου εύκολη και αποτελεσματική. Ωστόσο, κάθε πλατφόρμα είναι διαφορετική, με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και πολύ συχνά τυχαίνει ο χρήστης να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή να έχει απορίες και να μην γνωρίζει πώς θα τις λύσει ή που να απευθυνθεί.

Η υπηρεσία Smart WordPress παρέχεται με εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, έτοιμο να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει για ό,τι χρειαστείς, όπως π.χ. την σωστή χρήση plugins, την αποφυγή conflicts μεταξύ τους ή πόσο επηρεάζει η εγκατάστασή τους την απόδοση του website/blog σου.

Και εάν το website/blog είναι σε άλλη εταιρία ή CMS πλατφόρμα;

Η ομάδα του Papaki.gr θα αναλάβει την μεταφορά του website/blog στην υπηρεσία Power Smart WordPress, μαζί με όλα τα plugins και απαιτούμενα updates, χωρίς κάποιο downtime. Εσύ μπορείς να αφοσιωθείς στην επιτυχία του website/blog σου!

Πότε χρειάζεσαι την υπηρεσία Smart Managed WordPress Hosting;

Εάν είσαι fan της ελευθερίας που σου παρέχει το WordPress και αναζητάς μια λύση hosting για το website/blog σου χωρίς προβλήματα, χωρίς να ασχολείσαι με τεχνικά θέματα, με την ταχύτητα και ασφάλεια του WordPress ή των δεδομένων σου, η υπηρεσία Smart WordPress είναι αυτό που χρειάζεσαι! Δοκίμασε να ξεκινήσεις δωρεάν με το Standard πακέτο κι αν αναζητάς ακόμη περισσότερες δυνατότητες σκέψου να αναβαθμίσεις επιλέγοντας το Power.

Μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και marketers του Papaki.gr ασχολείται αποκλειστικά με την βελτιστοποίηση της Υπηρεσίας Smart Managed WordPress Hosting. Η γνώμη σου μας ενδιαφέρει και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε για εσένα μια ολοκληρωμένη εμπειρία WordPress!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!