Δημοφιλή websites και blogs εμπιστεύονται το WordPress! Εσύ;

25 Φεβρουαρίου 2014, από

wp_create_blogging

 

Το WordPress είναι στην κορυφή των προτιμήσεων όσων κατασκευάζουν websites, κατακτώντας ένα market share 60.1% στα websites σε παγκόσμια κλίμακα. Ωστόσο, έχει παρερμηνευτεί γενικά ότι η πλατφόρμα WordPress χρησιμοποιείται κυρίως για την δημιουργία προσωπικών blogs και την κατασκευή sites μικρών επιχειρήσεων. Σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση, γιατί γνωστές επιχειρήσεις και blogs υψηλών απαιτήσεων, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εγχώριο επίπεδο, εμπιστεύονται το WordPress για να διαμορφώσουν την online  παρουσία τους και να επικοινωνήσουν με το κοινό τους. Στον μικρό κατάλογο που ακολουθεί παρουσιάζουμε γνωστά brands που εμπιστεύονται την εξελιγμένη πλατφόρμα και ο οποίος δείχνει ότι το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβαρά projects μεγάλης κλίμακας.

E-bay Blog: Το Ebay χρησιμοποιεί το WordPress για να διαχειριστεί το επίσημο blog του. Έχουν δημιουργήσει ένα φανταχτερό custom design, και όσο κι αν δεν φαίνεται, είναι σε WordPress!

BBC America: Η “εστία” για όλα τα BBC America shows. Κάθε σελίδα έχει το δικό της child theme, το οποίο υποστηρίζεται από ένα κεντρικό main framework.

CNN blogs: Τοποθετείται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες online ειδήσεων και παροχής πληροφοριών, με υψηλές απαιτήσεις σε ασφάλεια και ταχύτητα.

Ελληνικά Δημοφιλή WordPress sites/blogs:

Perierga.gr: Ότι ακριβώς υποστηρίζει το domain name του. Περίεργα νέα, φωτογραφίες, διασκεδαστικά videos και όχι μόνο!

Pitsirikos.net: Από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά blogs, παρουσιάζει την επικαιρότητα και σχολιάζει ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Olagiatingunaika.gr:  “Ένα ιστολόγιο που αφορά τις γυναίκες και μόνο τις γυναίκες” παρουσιάζει καθημερινά ευρεία θεματολογία, λαμβάνει σχόλια και ενδιαφέρεται για θέματα συντήρησης και updates.

STARTFREE

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!