Jetpack σουίτα plugins: Πολλαπλές δυνατότητες σε ένα, μοναδικό plugin!

11 Μαρτίου 2014, από

jetpack_blog

Τη σουίτα plugins Jetpack προσφέρουμε πλέον ως add-on σε όλους τους χρήστες του Standard πακέτου της Υπηρεσίας Smart Managed WordPress Hosting, παρέχοντας την δυνατότητα να ενισχύσουν το site τους με πολλαπλά χαρακτηριστικά.

Ποια χαρακτηριστικά περιλαμβάνει η σουίτα Jetpack:

Publicize: Σύνδεσε το WordPress site σου με τα social networks και μοιράσου εύκολα και γρήγορα τα άρθρα σου με την social κοινότητα.

Jetpack comments: Πρόσφερε στους αναγνώστες την δυνατότητα να υποβάλλουν τα σχόλιά τους, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο  Facebook, Twitter ή WordPress.com.

Likes: Πρόκειται για ένα τρόπο να εκφράσουν οι χρήστες την εκτίμησή τους για το περιεχόμενο που δημιούργησες και επιπλέον, να δείξεις στον κόσμο πόσο δημοφιλή είναι τα άρθρα σου.

Gallery Carousel: Μεταμόρφωσε την απλή γκαλλερί εικόνων σε μια συναρπαστική εμπειρία πλήρους οθόνης.

Sharing: Μοιράσου το περιεχόμενο του site / blog σε όλα τα social networks με λίγα μόνο clicks.

Related Posts: Εμφάνισε κάτω από κάθε post, links, από άλλα σχετικά άρθρα που έχεις γράψει.

Spelling and Grammar: Βελτίωσε τυχόν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, προτού πατήσεις publish.

Omnisearch: Πρόκειται για ένα mini search box, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζητήσεις μέσα στο site / blog.

Gravatar Hovercards: Εμφάνισε μια pop up επαγγελματική κάρτα με μια μικρή περιγραφή του προφίλ σου, κάτω από κάθε άρθρο.

Contact Form: Εισήγαγε μια φόρμα επικοινωνίας οπουδήποτε μέσα στο site / blog.

Widget Visibility: Ένας τρόπος για να ελέγχεις σε ποιές σελίδες θα εμφανίζονται τα widgets.

Google Plus profile: Δώσε την δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν το περιεχόμενό σου στην social πλατφόρμα Google+.

Custom CSS: Προσάρμοσε την εμφάνιση του site / blog, χωρίς να τροποποιήσεις το θέμα.

Shortcode Embeds: Ενσωμάτωσε στο site / blog video από το YouTube, Vimeo, Slideshare και άλλες πλατφόρμες, χωρίς να αναπτύξεις κώδικα.

Mobile Theme: Βελτιστοποίησε το site / blog για συσκευές mobile.

Markdown: Έχεις την δυνατότητα να γράψεις άρθρα ή σελίδες σε plain text Markdown και να τα δημοσιεύσεις σε HTML.

Extra Sidebar Widgets: Πρόσθεσε εύκολα εικόνες, ενημερώσεις από το Twitter και RSS links του site / blog σου απευθείας στο sidebar του theme που χρησιμοποιείς.

Infinite Scroll: Όταν ο χρήστης φτάσει στο τέλος της σελίδας, εμφάνισε αυτόματα τα τελευταία άρθρα που έχεις γράψει.

Subscribe2: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συνδρομητών και emails, που σου επιτρέπει να στείλεις ειδοποιήσεις σε μια λίστα από subscribers, κάθε φορά που δημοσιεύεις ένα νέο άρθρο στο blog σου.

Τι χρειάζεται για να γίνει η εγκατάσταση του Jetpack plugin:

Το Jetpack plugin είναι σε μορφή add-on (πρόσθετες, μικρές εφαρμογές κώδικα) και μπορείτε να το αποκτήσετε με 39€/έτος. Η παραγγελία και εγκατάστασή του γίνεται πολύ εύκολα μέσα από το Control Panel του Papaki.gr ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Papaki.gr και από το tab στα αριστερά της οθόνης “Πακέτα Hosting” επιλέγετε το Standard πακέτο WordPress Hosting, που επιθυμείτε να ενεργοποιηθεί το Jetpack plugin.

2. Στις “Πρόσθετες Υπηρεσίες WordPress” εμφανίζονται όλες οι επιπλέον παροχές που σας προσφέρει το Papaki.gr και μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο WordPress site/blog σας για να το εμπλουτίσετε με επιπλέον χρήσιμες δυνατότητες, όπως είναι: Επιπλέον χώρος, Video Tube, Managed WordPress Μεταφορά και Jetpack Plugins.

picture1

3. Κάνετε κλικ στο link “Ενεργοποίηση” δίπλα από την υπηρεσία Jetpack Plugins και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην επόμενη σελίδα πληρωμής.

picture2

4. Στην σελίδα πληρωμής θα σας ζητηθεί να επιλέξετε από τα Στοιχεία Τιμολόγησης: Απόδειξη / Τιμολόγιο ή Δημιουργία Νέας Επαφής Τιμολόγησης καθώς επίσης και τον επιθυμητό Τρόπο Πληρωμής: Credits,  Νέα Πιστωτική Κάρτα, Paypal, PaysafeCard, Μέσω Τράπεζας (ΔΙΑΣ).

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά του add-on Jetpack Plugin, ενεργοποιείται μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά που περιγράψαμε παραπάνω.

Σημείωση: Για να εγκαταστήσετε το Jetpack plugin είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό στο WordPress.com, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν.

Να θυμάστε ότι, εάν χρειαστείτε κάποια βοήθεια ή εάν έχετε απορίες, η επαγγελματική ομάδα Support του Papaki.gr βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας! :)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!