28 νέες καταλήξεις για τον αθλητισμό! Μάθε ποιές είναι!

23 Ιουνίου 2014, από

blogimages_part2

Αθλητές, προπονητές, αθλητικοί σύνδεσμοι, μεγάλες ή μικρές, επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές αθλητικές διοργανώσεις και events αποκτούν το δικό τους, αντιπροσωπευτικό online χώρο. Με 3 νέες καταλήξεις διαθέσιμες για άμεση κατοχύρωση και 25 διαθέσιμες για προκατοχύρωση, σίγουρα θα εντοπίσεις εκείνη που επικοινωνεί αποτελεσματικά την αθλητική σου ιδέα. Μάθε ποιές είναι:

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.dance: Ο χορός περιλαμβάνει αμέτρητες δυνατότητες και ευκαιρίες για όσους αναζητούν αυτή την κατάληξη για να επικοινωνήσουν το πάθος τους ή να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η κατάληξη είναι διαθέσιμη προς όλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμούς χωρίς περιορισμό.

.bike: Το ποδήλατο είναι ένα από τα πιο οικονομικά, οικολογικά και αποτελεσματικά μέσα μεταφοράς και τώρα η ποδηλατική κοινότητα στεγάζεται κάτω από έναν κοινό online χώρο. Εάν πουλάς, κατασκευάζεις ή συλλέγεις ποδήλατα, εάν παρέχεις οδηγίες, χάρτες, τεχνικές που αφορούν τους ποδηλάτες, μπορείς να τα επικοινωνήσεις όλα αυτά αποτελεσματικά με την συγκεκριμένη κατάληξη.

.futbol: Με περισσότερους από 3,5 εκατ. οπαδούς παγκοσμίως, σίγουρα πρόκειται για το πιο δημοφιλές άθλημα. Το .futbol είναι η πιο σχετική κατάληξη, που αφορά το ποδόσφαιρο και απευθύνεται σε φιλάθλους, ομάδες, παίκτες, διοργανώσεις, bloggers, forums και σε όποιον επιθυμεί να επεκτείνει την online κοινότητα του ποδοσφαίρου.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση

Εάν δεν εντόπισες ακόμη την κατάληξη, που θα εκφράσει απόλυτα το πάθος σου, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση:

.baseball .basketball .cricket .coach .fan .fans .fish .fishing .football .golf .hockey

.horse .moto .motorcycles .racing .rodeo .rugby .run .ski .soccer

.sport .surf .team .tennis .yoga

Στο προσεχές μέλλον πρόκειται για διατεθούν κι άλλες καταλήξεις, που θα καλύπτουν ακόμη περισσότερα αθλήματα και σχετικές δραστηριότητες. Μείνε συντονισμένος!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!