Ανακάλυψε 19 νέες καταλήξεις για φαγητό και ποτό!

01 Ιουλίου 2014, από

food_drink_blogimages

Έχεις bar, cafe, bistro, μπυραρία, εστιατόριο ή σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την εστίαση ή τη μαγειρική; Αξιοποίησε την ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά το website ή blog σου, επιλέγοντας την κατάληξη, που περιγράφει καλύτερα τη δραστηριότητά σου! Ανακάλυψε 19 νέες καταλήξεις, που μιλούν για φαγητό και ποτό:

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

coffee: Ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο ρόφημα, που πίνεται από το 90% του παγκόσμιου ενήλικου πληθυσμού! Κατάλληλο για coffee shops, εταιρείες που πωλούν καφέ, επιχειρήσεις που εξοπλίζουν καφετέριες και για όσους ο καφές αποτελεί πάθος!

kitchen: Η κουζίνα είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού και η αγορά, που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτή συνεχώς επεκτείνεται. Αυτή η νέα κατάληξη είναι αρκετά ευρεία, ώστε να περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τις προμήθειες, τη διαμόρφωση, τα περιοδικά, τα blogs που ασχολούνται με την κουζίνα.

menu: Εκατομμύρια εστιατόρια λειτουργούν παγκοσμίως και ένας μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσουν είναι μέσω ενός εξαιρετικού menu! Η κατάληξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από chefs, που θέλουν να προωθήσουν και να αναδείξουν το portfolio τους online αλλά και από όσους αγαπούν την μαγειρική και μοιράζονται συνταγές και ιδέες μέσα από το blog τους.

recipes: Τοπικά προϊόντα, γεύσεις, μυρωδιές, παραδοσιακές συνταγές και πόσες ακόμα δραστηριότητες περιλαμβάνονται σε μια κατάληξη! Το .recipes συνεχίζει τη παράδοση της μαγειρικής κοινότητας και δίνει σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν συνταγές online και επίσης, ιδανικό για blogs, forums και sites που συλλέγουν συνταγές.

Καταλήξεις για προκατοχύρωση

Εάν δεν ανακάλυψες ακόμη την κατάληξη, που περιγράφει απόλυτα τη δραστηριότητα ή το πάθος σου, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση.

.bar .beer .cafe .cooking .eat .food .kosher .organic .pizza .pub .rest

.restaurant .vin .vodka .wine

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!