27 νέες καταλήξεις για να επικοινωνήσεις το δικό σου τρόπο ζωής!

08 Ιουλίου 2014, από

lifestyle_tlds

Με τον όρο “lifestyle” προσδιορίζεται το σύνολο συμπεριφορών και συνηθειών, που χαρακτηρίζουν και περιγράφουν ένα τρόπο ζωής. Ρίξε μια ματιά στις νέες καταλήξεις, που συγκεντρώσαμε παρακάτω και εντόπισε εκείνη που αντιπροσωπεύει το δικό σου lifestyle!

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.luxury > Η κατάληξη είναι ιδανική για όσες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους σαν VIPs, για όσους τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για τα πολυτελή αγαθά, για websites που προσφέρουν συμβουλές για πολυτελείς υπηρεσίες.

.rich > Αν και η καταληξη είναι διαθέσιμη προς όλους, ουσιαστικά απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, λόγω της τιμής κατοχύρωσης. Το .rich παρέχει έναν αναγνωρίσιμο χώρο για επιχειρήσεις, που παρέχουν αποκλειστικές υπηρεσίες για εύπορους χρήστες, για websites και blogs που περιγράφουν και προωθούν πολυτελείς τρόπους διαβίωσης.

.sexy > Στη σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα, ο όρος sexy δεν είναι πλέον ταμπού. Χρησιμοποιείται για να περιγράψει αμέτρητα προϊόντα και υπηρεσίες, από smartphones, αυτοκίνητα, ρούχα, είδη κουζίνας και ό,τι μπορείς να φανταστείς! Η κατάληξη είναι ιδανική για τις online επιχειρήσεις, που ασχολούνται με το design, τη μόδα, την ομορφιά αλλά και για εταιρείες, που σχετίζονται με την τεχνολογία, εταιρείες αυτοκινήτων και marketing agencies, στις οποίες η λέξη “sexy” σχετίζεται με την αισθητική.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία

Εάν δεν ανακάλυψες ακόμη την κατάληξη, που περιγράφει απόλυτα το δικό σου, μοναδικό τρόπο ζωής, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση ή προπαραγγελία.

.beauty .bet .bingo .casino .country .fashion .fun .gay .game .games .gives

.guru .juegos .lgbt .life .live .living .luxe .moda .pet .pets .play .poker .style

Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, γίνε δημιουργικός και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!