Ανακάλυψε ποια δημοφιλή tlds έρχονται το 2015!

16 Δεκεμβρίου 2014, από

blogimages_newtlds

Το 2014 ο αριθμός των νέων καταλήξεων ήταν εντυπωσιακός. Με 265 νέες καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να εντοπίσεις εκείνη την κατάληξη που θα σε ξεχωρίσει online. Εκατοντάδες νέες καταλήξεις είναι διαθέσιμες για κατοχύρωση και πολλές ακόμη βρίσκονται ήδη στο δρόμο.

 

Διάβασε παρακάτω μια σύντομη λίστα με τα πιο δημοφιλή νέα tlds που αναμένουμε μέσα στο 2015 και ξεκίνα να δημιουργείς ιδέες από τώρα:

 

Πιθανή Ημερομηνία Κατοχύρωσης: 1ο τρίμηνο 2015

.online > Ο online κόσμος είναι άπειρος! Εάν ακόμη σκέφτεσαι πώς θα γίνεις κι εσύ μέλος του ήρθε η στιγμή να το πραγματοποιήσεις. Το .online είναι ιδανική λύση για όσους δεν θέλουν να περιοριστούν σε ένα κατηγοριοποιημένο νέο tld (π.χ. .actor, .doctor, .beauty, .living) αλλά θέλουν να ανακαλύψουν όλες τις μοναδικές ευκαιρίες που μπορεί να τους προσφέρει μια νέα κατάληξη!

 

.download > Καθημερινά, οι χρήστες “κατεβάζουν” περίπου 46 εκατ. applications, και αυτός είναι μόνο ένας κλάδος της online αγοράς! Οι χρήστες κάνουν download τραγούδια, ταινίες, εικόνες, software, έγγραφα και ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει. Γι’ αυτό το λόγο, το .download είναι ιδανική επιλογή για αμέτρητες επιχειρήσεις που σχετίζονται με downloading.

 

.men > Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα, υπηρεσίες και online groups που απευθύνονται αποκλειστικά στον ανδρικό πληθυσμό. Η κατάληξη .men είναι ευέλικτη γιατί προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες σε όσες επιχειρήσεις επικεντρώνονται στον άντρα.

 

.sale > Όλοι μας αγαπάμε τις εκπτώσεις! Κάνε ακόμη πιο εύκολο για τους χρήστες να εντοπίσουν τις εκπτώσεις του eshop σου με ένα .sale. και δες τους πελάτες σου να αυξάνονται. Η κατάληξη είναι ιδανική για flash sales, όπως εκπτώσεις του Σαβ/κου ή έκτακτες εκπτώσεις για 1 ημέρα και άλλες προωθητικές ενέργειες.

 

Πιθανή Ημερομηνία Κατοχύρωσης: 2ο τρίμηνο 2015

.deal > Ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις και ωστόσο, συνεχίζεις να ψάχνεις online για το καλύτερο deal, σωστά; Τώρα οι εταιρείες έχουν μια κατάληξη αφιερωμένη σε deals, εκπτώσεις, πωλήσεις και promotions. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα .deal coupon site και να βοηθήσεις τους χρήστες να σε εντοπίσουν εύκολα.

 

.mobile > Πλέον είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο σε μια mobile συσκευή απ΄ότι στο pc τους. Κατοχύρωσε ένα .mobile για να δημιουργήσεις τη δική σου mobile κοινότητα.

 

.store > Το .store είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή τόσο για ένα online κατάστημα, όσο και για να προτείνεις ασφαλείς τρόπους online αποθήκευσης (verb: store) δεδομένων και πληροφοριών.

 

Πιθανή Ημερομηνία Κατοχύρωσης: 3ο τρίμηνο 2015

.app > Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικά applications για κάθε mobile συσκευή και οι developers εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα! Κατοχύρωσε το .app για να συνδεθείς με όσους κρύβονται πίσω από τη δημιουργία ενός application, όπως developers, programmers και designers και δημιούργησε έναν online κόμβο για να προβάλεις, να πουλήσεις ή να αξιολογήσεις apps!

 

.blog > Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 156 εκατ. blogs! Η κοινότητα των απανταχού bloggers μεγαλώνει με πυρετώδεις ρυθμούς και τώρα, με το .blog, ήρθε η στιγμή να συνδεθείς μαζί τους.

 

.eco > Το internet έχει διευκολύνει την οικολογική συνείδηση. Έτσι, αντί να συζητάμε οικολογικά ζητήματα σε τοπικό επίπεδο μπορούμε να προωθήσουμε τις ιδέες μας σε ένα παγκόσμιο κοινό αναπτύσσοντας μια online οικολογική κοινότητα. Το .eco σε βοηθάει να κάνεις ακριβώς αυτό.

 

.hotel > Με ένα .hotel domain, η αναζήτηση και εύρεση ξενοδοχείου θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ! Ιδανική επιλογή για travel agents, travel bloggers, χρήστες που θέλουν να μοιραστούν reviews, και φυσικά, ξενοδοχεία.

 

kids > Ένα κομμάτι του internet αφιερωμένο στα παιδιά! Ιδανική επιλογή για eshops, blogs, forums κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη που απευθύνεται στους μικρούς serfers!

 

.music > Κλασσική ή έντεχνη; Rock ή Jazz; Οποια κι αν είναι η αγαπημένη σου μουσική, με ένα .music domain μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες συνδέονται και απολαμβάνουν τη μουσική τους.

 

.news > Οι περισσότεροι από εμάς ενημερωνόμαστε online για κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας και μακριά μας! Κατοχύρωσε ένα .news για να διαδώσεις ενημερώσεις, ειδήσεις και νέα και να επεκτείνεις το κοινό σου online.

 

.shop & .shopping > Το online shopping είναι μια αγορά εκατοντάδων εκατομμυρίων. Κατοχύρωσε ένα .shop ή .shopping για να γίνεις κι εσύ μέλος της.

 

.web > Είτε internet είτε web το νόημα είναι το ίδιο. Σκέψου να κατοχυρώσεις ένα surfthe.web ή search.web ή yourname.web ή welcometothe.web και δικτυώσου!

 

Εάν ψάχνεις μια νέα κατάληξη για να προωθήσεις το hobby και τα ενδιαφέροντά σου, ρίξε μια ματιά σε ακόμη περισσότερα νέα tlds που θα βγουν live το 2015: .yoga, .party, .radio, .ski, .wine, .cafe, .family, .film, .pets, .green, .sport, .book.

Για σένα που λατρεύεις τα ταξίδια και τις περιπέτειες ή ενδιαφέρεσαι να επεκτείνεις την επιχείρησή σου σε νέες αγορές, εντόπισε την ιδανική κατάληξη από τη λίστα των γεωγραφικών tlds: .arab, .africa, .stockholm, .vaanderen, .osaka, .latino, .irish, .budapest, .brussels, .boston, .sydney, .miami, .madrid, .amsterdam.


Έβαλες στόχους για τη νέα χρονιά; Έχω να σου προτείνω έναν! Γίνε δημιουργικός, βρες την κατάληξη που σου ταιριάζει και κάνε την ιδέα σου πράξη με τα νέα tlds που αναμένουμε το 2015!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!