WordPress News!: Ανακάλυψε 5 ολοκαίνουργια & δωρεάν WP themes!

responsive wp themes

25 Φεβρουαρίου 2015, από

blogimages_new_wpthemes

Το WordPress αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για να δημιουργήσεις τη δική σου online παρουσία, καθώς είναι ένα CMS ευέλικτο, ασφαλές, με γρήγορο loading time, εύχρηστο για όλους και γεμάτο δυνατότητες. Υπάρχουν αμέτρητα WordPress themes διαθέσιμα στο internet, γι’ αυτό είναι δύσκολο να επιλέξεις “το ένα και μοναδικό”, εκείνο που θα κάνει το site ή το blog σου να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα.


Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσω 5 νέα, δωρεάν WordPress themes που διατέθηκαν τον Ιανουάριο 2015 και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό WordPress site ή blog! Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση, είτε για επαγγελματικό σκοπό, τα συγκεκριμένα WP themes ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες και digital τάσεις.

1. Simply Read

simplyread

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο minimal σχεδιασμός και το μεγάλο slider στη homepage. Επίσης, διαθέτει ξεχωριστά widget areas για τις σελίδες (pages) και τα άρθρα (posts) σου. Tο template είναι σε full width και διαθέτει απλές χρωματικές επιλογές για να κάνεις το theme ακόμη πιο ελκυστικό. Ιδανική λύση για bloggers που θέλουν να αναδείξουν τη δημιουργική δουλειά τους, αλλά και για όσους ασχολούνται με φωτογραφία, μόδα, makeup art, interior design ή αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και θέλουν να δημιουργήσουν ένα WP site για να προβάλλουν αποτελεσματικά το portfolio τους. Δες το demo.

2. WallStreet

wallstreet

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα business site ή εταιρικό blog ρίξε μια ματιά στο demo του συγκεκριμένου theme. Μπορείς να το προσαρμόσεις εύκολα, δηλαδή να αλλάξεις το background και τα χρώματα, να προσθέσεις logo και favicon, να δημιουργήσεις custom menus και να προσθέσεις widgets. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το Wall Street theme είναι συμβατό με το WooCommerce.

3. Catch Base

catchbase

Το επαγγελματικό design και ο εύκολα διαχειρίσιμος κώδικας, είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του Catch Base theme. Όπως θα δεις στο demo το theme είναι απλό, ξεκάθαρο και κυρίως responsive! Μπορεί να είναι η επαγγελματική λύση που αναζητάς για την online παρουσία σου ;)

4. Lawyeria Lite

lawyerialite

Το συγκεκριμένο theme ξεχωρίζει για τον απλό και επαγγελματικό σχεδιασμό, αλλά και για τον κώδικά του, που είναι εύκολο να προσαρμόσεις και να διαχειριστείς. Ιδανική επιλογή εάν είσαι δικηγόρος, εάν διοικείς μία νομική εταιρία ή δραστηριοποιείσαι γενικότερα στο συγκεκριμένο κλάδο και σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις μια επαγγελματική online παρουσία. Η φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα θα σε βοηθήσει να αυξήσεις γρήγορα τα ποσοστά μετατροπών (conversion rates)!

5. Incart Lite

incartlite

Πρόκειται για ένα woocommerce theme, που ταιριάζει σε eshops, business και portfolio sites. Δυνατά του σημεία το parallax effect, το οποίο σε βοηθάει να μαγνητίσεις αποτελεσματικά το ενδιαφέρον των  χρηστών που επισκέπτονται το site σου και τα “προτεινόμενα κουτιά” (featured boxes), με τα οποία μπορείς να αναδείξεις τα top selling προϊόντα σου ή τη νέα SS κολεξιόν κ.α. Ανακάλυψε όλα τα χαρακτηριστικά του στο demo.

Η επιλογή του ιδανικού theme είναι από τα σημαντικότερα θέματα σε ένα WordPress site / blog. Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις εκείνο που θα αναδείξει τη δουλειά, τις ιδέες και το πάθος σου, εκείνο που θα είναι εύκολο να διαχειριστείς ή να τροποποιήσεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και εκείνο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Εάν έχεις επιλέξει το Power Managed WordPress Hosting του Papaki, υπάρχουν 2 τρόποι για να εγκαταστήσεις ένα νέο theme! Εσύ, ποιο theme προτιμάς για το WordPress site/blog σου; Η γνώμη σου μετράει!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!