WordPress Summer Edition: 5 φρέσκα & δωρεάν themes!

δωρεάν wp themes

09 Ιουνίου 2015, από

blogimages_WP_UPDATE

Εάν θέλεις να δώσεις ένα νέο look στο WordPress site/blog σου, να ανανεώσεις το design του και να το κάνεις πιο ελκυστικό και eye-catching, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με 5 ολοκαίνουργια, responsive και δωρεάν themes για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα! Οι προτάσεις που ακολουθούν ανταποκρίνονται σε επαγγελματικά sites, magazines, portfolios, αλλά και προσωπικά blogs. Περιηγήσου στα demos, διάβασε τα χαρακτηριστικά τους και ανακάλυψε εκείνο που ανταποκρίνεται στις δικές σου, ξεχωριστές ανάγκες:

1. SpaciousDemo

spacious

Όπως το λέει και ο τίτλος του: ένα άνετο WP theme! Τραβάει την προσοχή του χρήστη από την πρώτη στιγμή με το καλαίσθητο slider, είναι εύκολο στην χρήση και επεξεργασία, διατίθεται σε 15 γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, φορτώνει γρήγορα (super fast loading) και διαθέτει αρκετές επιλογές σε page layouts, page templates, blog display types και χρώματα. Το πιο σημαντικό; Δωρεάν support από το Support Forum της TheGrill.

2. EsteemDemo

esteem

Ακόμη ένα πολυχρηστικό WP theme, κατάλληλο για να υποστηρίξει και να αναδείξει κάθε online ιδέα! Το συγκεκριμένο theme περιλαμβάνει ενσωματωμένο options panel (πάνελ επιλογών), δέχεται custom header, background, widgets, page templates – για τους πιο advanced χρήστες – υποστηρίζει slider κι αν έχεις οποιαδήποτε απορία μπορείς να εμπιστευθείς το support forum. Επίσης, αν αναζητάς μεγαλύτερη ευκρίνεια στις εικόνες και καλύτερη αισθητική στη responsive version, με το Esteem theme το πετυχαίνεις γιατί είναι retina ready!

3. Maskitto Light 

maskitto light

Πολλές χρήσιμες λειτουργίες θα βρεις στο συγκεκριμένο theme: clean & easy visual design, έτοιμες παλέτες χρωμάτων, slider με πολλές επιλογές κι ένα εύχρηστο administration panel για να δοκιμάσεις όλα τα παραπάνω!

4. i-maxDemo

imax

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου WP theme διακρίνουμε τα εξής: boxed/wide layout, αμέτρητες επιλογές χρωμάτων, πολλαπλά blog layouts, social media links, custom slider, posts & portfolio carousels. Αυτό όμως που υπερέχει είναι ένα συγκεκριμένο plugin που έρχεται μαζί με το theme και το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου, ξεχωριστό layout συνδυάζοντας διάφορα δομικά στοιχεία, όπως rows, columns κτλ. Ενδιαφέρον!

5. NepalDemo

nepal

Ο λόγος που προσθέτω το συγκεκριμένο theme στη λίστα είναι το κίνητρο για τη δημιουργία και ονομασία του. Η ομάδα της Blog Oh! Blog, με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία στο Νεπάλ, δημιουργεί το συγκεκριμένο theme και το αφιερώνει στα θύματα του σεισμού. Το Nepal theme είναι ευέλικτο και πλήρως παραμετροποιήσιμο, έχει άνετο layout και μπορεί να υποστηρίξει κάθε online παρουσία, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό site ή blog είτε για το site μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που στόχο έχει να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει τους χρήστες.

Δώσε “άλλο αέρα” στο WP site/blog σου και χρησιμοποίησε κάποιο από τα δωρεάν themes που σου προτείνω! Ακόμη περισσότερες προτάσεις θα βρεις εδώ και εδώ κι αν δεν ξέρεις πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο theme, μην προβληματίζεσαι… σου έχω επιλέξει τα 4 βασικά tips που θα σε καθοδηγήσουν σωστά!

Εσύ, ποιο WP theme εμπιστεύεσαι για το site/blog σου; Άφησε τα σχόλιά σου παρακάτω! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!