Το .CLUB μεγαλώνει!

23 Ιουνίου 2016, από

Blogimages_Papaki_2yearsClub

Από μικρός φανταζόσουν ότι είσαι μέλος κάποιας μυστικής ομάδας. Στο πορτοφόλι σου έχεις κάμποσες κάρτες μέλους από διάφορους ομίλους και είσαι θαμώνας του τένις κλαμπ. Υπάρχουν σύλλογοι και λέσχες παντού και για όλα. Και μοιράζονται κάτι κοινό: την απόλυτη κατάληξη για το domain name τους. Το .CLUB γίνεται 2 χρονών και είναι στο φόρτε του!

Υπάρχουν, μέχρι τώρα, 770.000 κατοχυρώσεις .CLUB παγκοσμίως και συνεχώς ανεβαίνουν. Είναι άλλωστε η Νο1 σε χρήση new gTLD κατάληξη! Οι τρόποι που χρησιμοποιείται η κατάληξη αυτή είναι αμέτρητοι καθώς είναι ευπροσάρμοστη αλλά και ‘to the point’. Δημιουργικότητα και έμπνευση, καινοτομία και ποικιλία: από ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέχρι μουσικούς, celebrities και διάσημους αθλητές έχουν μπει όλοι στο… .CLUB!    

Το .CLUB σε αριθμούς

Δες παρακάτω ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που φέρνουν το .CLUB στην κορυφή.

Gtlds_Numbers (1)
Γιατί .CLUB;

Γιατί όμως επιλέγουν όλοι να είναι μέσα στο .CLUB; Κι εσύ γιατί να προτιμήσεις μια παρόμοια κατάληξη;

  • Προστατεύει το brand σου. Έχεις σύλλογο, σύνδεσμο, όμιλο; ‘Παίξε’ με το όνομα και την κατάληξη και δώσε σε όλους μια ξεκάθαρη εικόνα ότι εσύ είσαι το αυθεντικό κλαμπ.
  • Είναι εύκολο να το θυμάται κανείς. Κι έχει το ίδιο νόημα και ορθογραφία σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.
  • Δημιουργεί αίσθηση κοινότητας. Έχεις κοινά ενδιαφέροντα με κάποιους; Ασχολείστε με τα ίδια πράγματα και μοιραζέστε το πάθος σας για κάτι κοινό; Είστε στο ίδιο .CLUB!
  • Εξαιρετικά generic κατάληξη. Generic είναι οι πιο ‘γενικές’ καταλήξεις, εκείνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικά πράγματα. Το .CLUB προσαρμόζεται εύκολα, δίνοντας αξία στη λέξη που προηγείται!

Ένας ακόμη βασικός λόγος…

Το .CLUB έχει γενέθλια και γιορτάζει με μια εξαιρετική προσφορά. Κατοχύρωσε τώρα τo .CLUB σου από το Papaki μόνο με 2,99€/ ένα χρόνο -από 12,05€! Μπες στο club, φτιάξε το site σου και δημιούργησε το “club” email σου για να προσεγγίσεις τα μέλη της κοινότητάς σου!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!