Ήρθαν τα 8 πιο ενδιαφέροντα και cool TLDs!

01 Απριλίου 2018, από

Το καλό πράγμα λένε ότι αργεί να γίνει και στην περίπτωση των νέων TLDs αυτή η φράση πάει γάντι! Μετά από καιρό, νέες καταλήξεις που ακολουθούν το πνεύμα της εποχής ή θυμίζουν “κάτι από Ελλάδα” έρχονται για να σε εμπνεύσουν ώστε να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό, fun domain. Μη χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία! Κατοχύρωσε σήμερα, ένα από τα 8 πιο ενδιαφέροντα και cool TLDs για να απογειώσεις την ιδέα σου! Βάλε φαντασία, γίνε δημιουργικός και δες τη λίστα που ακολουθεί με τις νέες domain καταλήξεις που θα βρεις αποκλειστικά και μόνο στο Papaki:

.gyros 

Νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις…Τίμιος, κάποιες φορές λαχταριστός, μα σίγουρα ξακουστός στα πέρατα του κόσμου, τώρα επιτέλους κάνει την εμφάνιση του και ως domain κατάληξη! Σουβλατζίδικα και ταβέρνες ήρθε επιτέλους το TLD που περιμένατε! Με το Πάσχα να είναι προ των πυλών, πριν ακόμα οι σούβλες πάρουν φωτιά και βάλεις το κρέας να μαριναριστεί φρόντισε να κατοχυρώσεις τη δική σου κατάληξη .gyros για να ταξιδέψει η φήμη της επιχείρησης σου από την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης.

.feta 

Μια λέξη που με λίγη “όρεξη” μπορεί να μεταμορφωθεί σε ό,τι χωράει ο νους σου καθώς τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται στη slang των νέων αντί του “μην αγχώνεσαι /άραξε”! Φυσικά όμως η πρώτη σκέψη είναι το αγαπημένο μας τυρί. Αν διαθέτεις λοιπόν το δικό σου τυροκομείο ή κατάστημα τυροκομικών προϊόντων κατοχύρωσε τη λέξη που αποτελεί ισχυρό brand από μόνη της! Ελληνικότατη ιντερνάσιοναλ και στοχευμένη- combo που σκοτώνει! Η πρώτη κατοχύρωση έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τους So tiri, οι οποίοι θα ξεκινήσουν άμεσα τη δημιουργία του νέου τους site για να κάνουν δυναμικό comeback! Εσύ ακόμα κάθεσαι; Κατοχύρωσε το .feta domain σου.

.selfie 

Είσαι .selfie addict? Έχεις την μπροστινή κάμερα του κινητού σου μονίμως ανοικτή; Το selfie stick έχει γίνει προέκταση του χεριού σου; Αυτή η κατάληξη δε θέλει και πολλές συστάσεις! Επιτέλους ήρθε η κατάληξη του πιο δεδομένου trend της εποχής μας! Strike a pose and….selfie!

.eleos 

Έχεις αγανακτήσει, έχεις μπουχτίσει, δεν την παλεύεις άλλο και θέλεις να φωνάξεις ΕΛΕΟΣ?! Μη φωνάζεις…! Διατήρησε την ψυχραιμία σου! Κατοχύρωσε μια .eleos κατάληξη για να δημιουργήσεις τον δικό σου online χώρο αποσυμπίεσης και ψυχοθεραπείας. Ξεκίνα να μπλογκάρεις για ό,τι σε νευριάζει, σε χαλάει, και σε κάνει να βγαίνεις εκτός ορίων. Θα εντυπωσιαστείς όταν ανακαλύψεις πόσοι ακόμα υπάρχουν που συμφωνούν μαζί σου.

.yolo 

Πολυακουσμένο και χρησιμοποιημένο. Ίσως και γι’ αυτό καθυστέρησε η εμφάνιση του στο χώρο των domain -για να έχει φύγει η “μανία” και να έχει μείνει η ουσία που είναι ότι: You Only Live Once! Αν δεν πιστεύεις λοιπόν στη μετενσάρκωση ή στις 7ψυχες γάτες μόλις βρήκες μια σούπερ κατάληξη για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό blog. Κάνε τις πιο τρελές σου ιδέες πραγματικότητα, κατέγραψε τις και μοιράσου τις με τον υπόλοιπο κόσμο. Παίξε με τις λέξεις και βάλε το .YOLO μες τη μέρα σου!

.tifasi

Μα αλήθεια .tifasi, το τι φάση; Το ακούς παντού γύρω σου, που σχεδόν πλέον δεν αντιλαμβάνεσαι πόσες πολλές φορές μπορεί να το ακούς μέσα στην μέρα… Για να αναδείξεις τα όσα σε προβληματίζουν και να τα μοιραστείς online με τους υπόλοιπους που είναι στην ίδια φάση λοιπόν με σένα φτιάξε το δικό σου .tifasi site!

.sympetheroi

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς και οι σχέσεις των συμπεθέρων δεν είναι ακόμα αρκετά θερμές; Επιτέλους οι συμπέθεροι απέκτησαν τη δική τους κατάληξη, που ήρθε για να σε βγάλει από την άβολη θέση του “πυροσβέστη”!  Κατοχύρωσε γι’ αυτούς ένα .sympetheroi domain και βάλε τους ένα project σχετικό με το γάμο. Πρότεινε τους την ιδέα να δημιουργήσουν το δικό τους φωτογραφικό online άλμπουμ με υλικό από τις προετοιμασίες μέχρι και τη μεγάλη μέρα. Ένας μικρός κοινός στόχος θα φέρει πιο κοντά τους συμπέθερους #ornot!

.hohlios

“Αντονε θες μπουμπουριστό, γιαχνί με κολοκύθια 

ή τον ποθεί η καρδούλα σου με χόντρο και κρεμμύδια…”

– Δεν τονε θες; Εσύ χάνεις! :P Αν δεν σου αρέσουν οι χοχλιοί αυτή η κατάληξη δεν είναι για σένα. Αυτό το TLD είναι ιδιαίτερο και απευθύνεται σε όσους… “κατέχουν” από χοχλιούς, τους μαζώνουνε όντεν είναι η εποχή ντος, τσι πουλούνε ή αγαπάνε να τσι μαγειρεύγουνε τσε θέλουνε να μοιραστούνε τσι συνταγές ντος με τους Γάλλους φίλους ντος που κι αυτοί τσι τιμούνε πυκνά συχνά…

Έλα πες μου τώρα ότι ακόμα δεν το ‘χεις καταλάβει; Αμέσως το έπιασες;!

Καλή Πρωταπριλιά από την ομάδα του Papaki!

 

Μην απογοητεύεσαι που δεν βρήκες να κατοχυρώσεις αυτές τις cool καταλήξεις… Βρες εδώ το domain που ψάχνεις για να κάνεις πράξη την ιδέα σου.

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!