Δήλωσε συμμετοχή στα .eu Web Awards και κάνε το website σου διάσημο!

2018 .Eu Web Awards

22 Ιουνίου 2018, από

Αν έχεις website με κατάληξη .eu και αναζητάς τρόπους να αυξήσεις το κύρος του αλλά και να το διαφημίσεις, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να δηλώσεις συμμετοχή στα 2018 .eu Web Awards!

Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται από τη Eurid, το επίσημο μητρώο της κατάληξης .eu, για 4η συνεχόμενη χρονιά, φέτος! Στόχος της είναι να επιβραβεύσει όσους έχουν άρτια, λειτουργικά, όμορφα και εύκολα προσβάσιμα .eu websites.

Αν νιώθεις ότι όλα τα παραπάνω περιγράφουν το δικό σου website, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή. Είναι εντελώς δωρεάν, κι αν τελικά τα καταφέρεις το website σου θα αποκτήσει δημοσιότητα, θα συζητηθεί, αλλά και θα διαφημιστεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για 2 μήνες!

Διαδικασία

Μπες, λοιπόν, στην επίσημη σελίδα των 2018 .eu Web Awards και μελέτησε αρχικά τις κατηγορίες των βραβείων. Είναι 4 και έχουν να κάνουν με το μέγεθος αλλά και το αντικείμενο του κάθε website. Μόλις εντοπίσεις πού ανήκει το δικό σου website με .eu κατάληξη, κάνε εντελώς δωρεάν την αίτησή σου και τα πράγματα θα κυλήσουν κάπως έτσι:

  • Ο διοργανωτής θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σου.
  • Θα εμφανιστεί το website σου στις υποψηφιότητες.
  • Όσο πιο πολύ διαδίδεις την υποψηφιότητά σου στα social media, τόσο πιο πολλές ψήφους θα παίρνεις!
  • Στις 5 Σεπτεμβρίου θα μάθεις αν τα κατάφερες να είσαι ένας από τους τρεις φιναλίστ κάθε κατηγορίας.
  • Σε περίπτωση που όντως βρίσκεσαι μεταξύ των κορυφαίων, θα πάρεις πρόσκληση για να βρεθείς στο .eu Web Awards Gala στις Βρυξέλλες, την 21η Νοεμβρίου. Εκεί θα ανακοινωθούν οι νικητές, οι οποίοι θα έχουν προκύψει από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής!

Μόνο βιάσου! Όσο πιο νωρίς κάνεις αίτηση, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις περισσότερες ψήφους. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ως την 1η Αυγούστου.

Μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους χρήσης εδώ.

Από εμάς καλή επιτυχία!

Y.Γ.: Αν δεν έχεις ακόμα το δικό σου .eu website, μπορείς να διαβάσεις εδώ τους λόγους να αποκτήσεις ένα, και μετά να κατοχυρώσεις το .eu domain σου στο Papaki, με μόνο 4.9€ το έτος αντί 6.99€! Επωφελήσου από την προσφορά και… να δώσουμε ραντεβού στα επόμενα .eu Web Awards;

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!