Αγαπάς τα ταξίδια; Ανακάλυψε 5 WP Travel Themes! Όλα responsive & free ;)

wp travel themes

07 Μαΐου 2015, από

blogimages_wpTravel

Ποιος δεν θέλει να ανακαλύπτει νέους προορισμούς, να ζει νέες εμπειρίες και να διηγείται ιστορίες γεμάτες περιπέτεια! Εάν τα ταξίδια είναι το πάθος σου και σκέφτεσαι τρόπους να μοιραστείς με άλλους travel lovers τις εμπειρίες και τις φωτογραφίες σου, τσέκαρε την παρακάτω λίστα. Θα ανακαλύψεις 5 responsive και δωρεάν WP travel themes για να αναδείξεις το ταξιδιωτικό σου πάθος και να γίνεις μέλος μιας δυναμικής online travel κοινότητας! ;)

 

1. Hueman

hueman

Πρόκειται για ένα WP theme που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να αναδείξει travel sites, blogs και magazines. Χάρη στα toggle sidebars (πρόκειται για τα navigation sidebars που ανοιγοκλείνουν στο πλάι) προσφέρει μια θετική εμπειρία ανάγνωσης στον χρήστη, έχει minimal design και οι μηχανές αναζήτησης μπορούν εύκολα να εντοπίσουν το travel site/blog σου καθώς το theme είναι SEO optimized. Ακόμη μερικά δυνατά του σημεία είναι: απεριόριστος χώρος για widgets, custom palette colours στο header & footer, social links και δυνατότητα upload του δικού σου logo. Διάβασε περισσότερα features για το συγκεκριμένο theme και δες το demo.

 

2. Travelify

travelify

Το συγκεκριμένο WP theme δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τα ταξίδια αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε σκοπό. Υποστηρίζει slider με διάφορα effects για να παρουσιάσεις τις φωτογραφίες σου, μπορείς να επιλέξεις από διαφορετικά layouts εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα, υποστηρίζει όλα τα δωρεάν και premium WP plugins και εάν θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου e-store, είναι συμβατό με το WooCommerce. Ένα από τα δυνατά του σημεία; Υποστηρίζει 18 γλώσσες καθώς είναι συμβατό με το WPML plugin! Φρόντισε να είσαι δημιουργικός και να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητές του για να προωθήσεις το travel, ecommerce ή business blog σου. Εμείς το έχουμε επιλέξει για να αναδείξει το Papaki Blog μας! ;) Δες το demo και κάνε κλικ στο download button εάν σου ταιριάζει!

 

3. Dazzling

dazzling

Δυνατά σημεία του συγκεκριμένου theme είναι ότι εξυπηρετεί retina ready graphics (υψηλής ανάλυσης & ποιότητας γραφικά), υποστηρίζει WooCommerce και Jigoshop ecommerce plugins, αλλά και πολλές γλώσσες. Διάβασε περισσότερα χαρακτηριστικά και δες το demo!

 

4. Unite

unite

Με το Unite έχεις την απόλυτη ελευθερία για να παραμετροποιήσεις το theme, όπως επιθυμείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα, τα fonts, το logo, τα social icons και άλλα πολλά. Επίσης, υποστηρίζει slider, infinite scroll (από το Jetpack plugin), έχει γίνει extra optimization για μερικά από τα πιο δημοφιλή plugins (όπως Contact Form 7, WP SEO plugin, Jetpack κ.α.) και έχει ενσωματωμένο το Font Awesome toolkit (vector based icons, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε κάθε χρώμα και μέγεθος). Ρίξε μια ματιά στο demo.

 

5. Surfarama

surfarama

Εάν θέλεις να παρουσιάσεις πολλές φωτογραφίες στο travel site/blog σου, δες πιο προσεκτικά το συγκεκριμένο theme. Είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο καθώς μπορείς να ορίσεις δική σου εικόνα στο background, να ανεβάσεις το δικό σου logo, να αλλάξεις τα χρώματα και να διαμορφώσεις το δικό σου design χωρίς να γνωρίζεις το παραμικρό από κώδικα και προγραμματισμό! Cool;! Διάβασε περισσότερα για το Surfarama theme απευθείας από το WP repository.

 

Είτε είσαι αρχάριος χρήστης και τώρα ξεκινάς τους πειραματισμούς σου στο θαυμαστό κόσμο του blogging είτε παίζεις στα δάκτυλά σου την HTML & το CSS, τα συγκεκριμένα WP themes σε βοηθούν να διαμορφώσεις το travel blog που πάντα ονειρευόσουν! Κι αν δεν ξέρεις από πού θα ξεκινήσεις, μην ανησυχείς! Όλα γίνονται απλά με 3 μόνο βήματα:

1. Κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain! Ρίξε μια ματιά και στις νέες domain καταλήξεις.

2. Διάλεξε το Managed WP Hosting πακέτο που σου ταιριάζει. Μπορείς να ξεκινήσεις με την δωρεάν λύση για αρχή ;)

3. Ακολούθησε τη σύντομη λίστα με 4 βασικά tips για να επιλέξεις εύκολα το κατάλληλο WP theme για το site/blog σου.

Εσύ, ποιο theme χρησιμοποιείς για να αναδείξεις την αγάπη σου για τα ταξίδια; Άφησε το σχόλιό σου παρακάτω και … happy travel blogging!

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!