Πάμε WordCamp Thessaloniki!

WordCamp Thessaloniki 2018

28 Νοεμβρίου 2018, από

Αφού ξεμπερδέψαμε από το Black Friday, έφτασε εκείνο το διάστημα του έτους που σχεδιάζουμε booths, παραγγέλνουμε swags, μα κυρίως οργανώνουμε την ομάδα που θα κάνει “απόβαση” στο WordCamp της ελληνικής κοινότητας. Φέτος, πάμε Θεσσαλονίκη. 15-16 Δεκεμβρίου το WordCamp Thessaloniki 2018 θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.

Στο Papaki αγαπάμε το WordPress και δεν το λέμε για πλάκα. Χρησιμοποιούμε το WP για εμάς τους ίδιους -το blog μας και άλλα projects είναι σε WordPress- αλλά και για τους πελάτες μας, αφού παρέχουμε δύο εξειδικευμένες υπηρεσίες: Managed WordPress Hosting και Managed WooCommerce κι έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από Plugins για να δώσουμε λύσεις σε κάθε χρήστη WP.

Γιατί υποστηρίζουμε το WordCamp

Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε χορηγοί στο WordCamp της Ελληνικής κοινότητας! Για τρία συναπτά έτη είμαστε Gold Sponsors. Υποστηρίζουμε και ζούμε αυτό το event με όλη μας την ψυχή. Ποιος ο λόγος όμως να υποστηρίξει κανείς αυτό το event; Καταρχάς, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν εμπορικοί λόγοι -και δεν το κρύβουμε. Όμως, οι σημαντικότεροι για εμάς λόγοι είναι η επαφή που θέλουμε να έχουμε με την πολύ ενεργή κοινότητα του WordPress, ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας της διοργάνωσης και το αίσθημα του “give back to the community”. Αντιμετωπίζουμε το WordCamp σαν γιορτή. Φοράμε τα “καλά” μας και πάμε να μιλήσουμε με ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες, να ακούσουμε την άποψη τους, να πάρουμε feedback για όλα όσα εμείς δημιουργούμε και (αν τα καταφέρουμε) να ακούσουμε κάποιες από τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Papaki Gold Sponsor WCthess_2018

Γιατί να συμμετέχεις κι εσύ στο WordCamp

Το WordPress αποτελεί το πλέον διάσημο CMS, με ποσοστό χρήσης 32,4% σε websites παγκοσμίως. Το WordCamp Thessaloniki είναι το πανελλαδικό συνέδριο -θα έλεγε κανείς- για το WordPress. Αν είσαι developer, blogger, digital marketeer, αλλά και designer ή SMB owner, σε αφορά άμεσα. Φαντάσου 500 ανθρώπους, όλοι σχετικοί με το αντικείμενο του WP, συγκεντρωμένους για μία ολόκληρη ημέρα σε ένα μέρος, με σκοπό να ενημερωθούν μέσα από τις ομιλίες και να αλληλεπιδράσουν μέσα από το networking που γίνεται στα διαλείμματα του καφέ ή του φαγητού. Η δική μου γνώμη είναι να μην το χάσεις για κανένα λόγο!

Στο site του WordCamp Thessaloniki μπορείς να βρεις πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ομιλίες, ποια είναι η ομάδα που το διοργανώνει και, φυσικά, να κλείσεις το εισιτήριο σου. Το κόστος είναι μικρό (€20) συγκριτικά με όσα θα αποκομίσεις από αυτό το event!

Φυσικά, WordCamp events πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Eπίσης, υπάρχουν WordCamp events σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, όπως το WordCamp Europe και το WordCamp US. Μπορείς να ακολουθήσεις το WordPress σε κάθε σημείο του πλανήτη, ακόμα και στην πόλη σου. Όπως το ακούς! Εκτός από τα WordCamps υπάρχουν και τα WordPress Meetups, τα οποία είναι τοπικού χαρακτήρα -σε επίπεδο πόλης- και μικρότερα σε διάρκεια και έκταση. Είναι όμως εξίσου αποτελεσματικά και ενδιαφέροντα. Στην Ελλάδα πραγματοποιούνται WordPress Meetups στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, κα.

Papaki Team

Όπως καταλαβαίνεις, αν “μπλέξεις” με το WordPress μόνο ευχάριστα πράγματα μπορεί να σου συμβούν. Η βοήθεια που έχεις τόσο από το ελληνικό, όσο και το παγκόσμιο community είναι πραγματικά πολύτιμη και σημαντική. Επίσης, οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας -όπως εμείς- όχι απλά είναι εξοικειωμένοι με το WP, αλλά έχουν φτιάξει dedicated υπηρεσίες και έχουν τεχνικούς με άριστες γνώσεις WordPress.

Αν έρθεις στο WordCamp Thessaloniki 2018 πέρασε από το booth μας. Η ομάδα του Papaki θα είναι εκεί, “φορτωμένη” με δώρα όπως ο Άγιος Βασίλης (μην πεις ότι δεν πιστεύεις!) και πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε απορία σου σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα μας αναγνωρίσεις πολύ έυκολα, καθώς φέτος θα κάνουμε εμφάνιση με τα δικά μας t-shirts. Θα σε περιμένουμε! WordCamp Thess Papaki Team

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!